emma71 sa for siden:
Jeg har kjøpt en kassler i Sverige, et helt stykke på 1,3 kg. Men jeg ble plutselig usikker på om den kan spises som den er eller om det egentlig er rått kjøtt? :confused: Noen som vet?
< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?
Har du noen gode oppskrifter å dele, eller er på jakt etter noen gode oppskrifter? Da er dette det rette forumet.
emma71 sa for siden:
Jeg har kjøpt en kassler i Sverige, et helt stykke på 1,3 kg. Men jeg ble plutselig usikker på om den kan spises som den er eller om det egentlig er rått kjøtt? :confused: Noen som vet?
Krem sa for siden:
Man får det servert hos mammaen sin. :nemlig:
United sa for siden:
Rå, tenker jeg. Stek den i ovnen.
Krem sa for siden:
Noe sier meg at mamma trekker den en time, mens den er i plasten, når jeg tenker etter.
United sa for siden:
I plasten? Om det er å anbefale, står det på forpakningen. Ikke all plast som tåler varmebehandling, så ville vært forsiktig. Kan avgi farlige stoffer.
Fløyel sa for siden:
Jeg tar av plasten og lar den trekke i varmt vann i 30 minutter for hver kilo.
Serveres med fløtegratinerte poteter og broccoli :)
hmm... jaja, jeg er jo mamma, så jeg kan servere sånt
emma71 sa for siden:
Jeg pleier å få det hos mamma, men nå er hun i Frankrike. :humre:
Det står ikke på plasten hvordan den skal tilberedes, ei heller om den er rå.
Men om jeg tar av plasten; legge hele kjøttstykket i oppkokt vann altså? Sånn at det dekker hele?
jolie sa for siden:
Hele må være dekket med vann, ja. Ikke klipp av det nettet før etterpå, da ... :sparke:
Pasta sa for siden:
Jeg spiser den kald på brødskiva i tykke skiver med bremykt under. Veldig godt!
emma71 sa for siden:
Takk for alle tips. :)
Fusilli: Tenker mannen klarer å spise opp evt. rester som pålegg ja. Jeg er ikke så begeistret for røkt kjøtt, så han kan få ha det i fred. :humre:
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.