Jeg kjøpte en hel mørbrad forrige dagen, nesten 3 kg, pakket i tett plast, men ikke vakuumpakket. Utløpsdato er 2. februar. Jeg har tenkt å bruke kjøttet i en gryterett, Biff Stroganoff regner jeg med, lørdag 23.1.
Bør jeg fryse kjøttstykket (i mindre stykker/skiver?) inntil jeg skal bruke det, eller burde det gå bra å oppbevare det i kjøleskapet i orginalemballasjen?
Det er fullstendig uproblematisk å oppbevare det i kjøleskap i originalemabllasjen. Skulle det bli noe som helst problem ville jeg klagd til Gilde ettersom det er innenfor best-før datoen. Helt unødvendig å fryse det.
Takk for svar :) Det ligger fortsatt helt urørt innpakket, og der blir det liggende til fredag. Tar vel litt tid å skjære opp og steke nesten 3 kg kjøtt i småbiter :dåne:
Ja, det er din fortjeneste at det blir det :dulte:
R og barna får spise pølser :nemlig:
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.