skyfri sa for siden:
Jeg improviserte til middag i går, og det smakte overraskende godt. Kjapt og enkelt, og ganske så sunt også. Jeg brukte de grønnsakene jeg fant i kjøleskapet, og de kan helt sikkert byttes ut med andre.
3 Kyllingfileter
2 Paprika
1 løk
1 gulrot
1 stangselleri
1 boks hermetiske tomater (jeg brukte en som var tilsatt hvitløk og basilikum)
1 bitteliten klype sukker for å balansere tomatsmaken
Krydder
Del kyllingfiletene i passe store biter (jeg delte hver av de i 3), og stek de kjapt på hver side. Ha gjerne på noe krydder som du liker. Jeg stekte de ferdig i ovnen, men man kan enten steke de ferdig på panna eller la de trekke lengre i gryta.
Grønnsakene kuttes og surres lett i olje i en kasserolle. Tøm over tomater og ha i kyllingen. (Jeg tømte litt kokende vann i den ildfaste formen som kyllingen hadde stekt i og helte dette over i gryta, men det trenger man ikke gjøre.) La det putre en stund, og ha i krydder som du liker. Jeg brukte provancekrydder og pepper.
Serverte det med ris og en enkel salat av tomat, agurk og avokado.
Ønsker man mer smak kan man sikkert tilsette kraft eller så, og en boks ekstra med tomater hvis man vil ha mer saus.
Kjapt og enkelt, og alle rundt bordet var fornøyde. :)