Left sa for siden:
Da tenker jeg på all kunstig søtning som er å få kjøpt. Vi spiser lite sukker, men skulle hatt et alternativ som funker. Har brukt litt Splenda, men vet egnetlig ikke hvor bra det er...
< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?
Kategori for barnemat, oppskrifter, drikkevarer og kosthold generelt.
Left sa for siden:
Da tenker jeg på all kunstig søtning som er å få kjøpt. Vi spiser lite sukker, men skulle hatt et alternativ som funker. Har brukt litt Splenda, men vet egnetlig ikke hvor bra det er...
banana sa for siden:
Jeg tror det er Sukrin - for tida.
Guttemammis sa for siden:
Trodde splenda ikke var så ille jeg:vetikke:
Mirasol sa for siden:
Jeg bruker litt natreen, litt splenda og litt sukrin, sånn for å være helt sikker på at de hvertfall må jobbe litt for å finne dødsårsaken sikkert hvertfall! :kry:
Maz sa for siden:
Splenda er vel ikke så usunt for deg (eller det er vel ikke påvist) men det brytes ikke ned i naturen.
Irma sa for siden:
Av lege og ernæringsfysiolog har jeg fått høre sukrin. Jeg har ikke spurt om hvorfor det er sukrin de anbefaler.
Che sa for siden:
Sukrin sies å være helt trygt. Naturlig. Ett eller annet som finnes i planter, er det ikke?
Det er det eneste jeg liker av søtning iallefall.
Forøvrig er jeg litt skeptisk - rett og slett fordi det er såpass nytt.
Fant forøvrig denne:
www.matoghelse.no/mat/2007/04/19/erytritol-sukkeralkohol-som-ikke-skader-helsa.aspx
sykkelpappa sa for siden:
stevia?
ingling sa for siden:
Jeg vet ikke hva som er minst usunt, men jeg foretrekker Sukrin i den grad jeg overhodet bruker søtstoff. Har kuttet det mest mulig ut og bruker vanilje eller frukt som søtning. Det reagerer jeg ikke like mye på.
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.