Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Andeconfit

#1

Doxa sa for siden:

Har ikke tilberedt dette før.
Noen som har noen gode tips og evt en god oppskrift å dele med meg?
:)


#2

daffy sa for siden:

Det er kjempegodt og superenkelt. Gourmetmat på boks! Da jeg lagde hadde vi salinakjeks med kaviar og rømme som appetizer, salat med stekte kamskjell til forrett, og confit de canard (du åpner boksen og varmer innholdet i en kasserolle) med potet/ sellerirotmos med glaserte grønnsaker til hovedrett. Til dessert syns jeg det passer med en klassisk fransk dessert som f.eks creme brulet.

Hvis du liker gåselever er jo det en glimrende forrett før anden.


#3

Doxa sa for siden:

Takk for spennende tips!

Hvilke grønnsaker serverte du til?


#4

Filifjonka sa for siden:

Litt morsomt at en and svarte på denne... :humre:


#5

Doxa sa for siden:

:knegg:


#6

Claire sa for siden:

:knegg:


#7

Hunter sa for siden:

Til andeconfit passer det veldig bra med hjemmelaget rødkål. Pastinakker er også godt. Kanskje en pastinakkrem? Kan vel bi bra med en rødvinsjy som saus?


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.