Det er ingen tvil om at vi må bytte komfyr ganske snart.
Den gamle er visstnok tregere enn tregest i følge andre og nå har en av platene dødd.
Jeg ønsker meg induksjon.
Jeg lager mye mat, mye mat fra bunnen av og har en god del gjester.
For og imot induksjon?
Deres erfaringer med det?
Hvilken pris må man opp i?
Man må ha kjeler som er magnetiske, men er ikke de fleste nyere kjeler det i dag da?
Kjeramisk topp er uaktuelt, da jeg vet at jeg vil være helt ute av stand til å ta vare på toppen:eek:
Det er så mange kloke damer og menn her, hjelp meg nå :)
Gass i kombinasjon med induksjon er drømmen, men det er "litt" utenfor prisklassen. :knegg:
Vi fikk penger av svigermor til jul så 8000 kr skal vi greie!
Induksjon og keramisk topp er vel det samme det, sånn rengjøringsmessig.
Du må nesten velge gass eller induksjon synes jeg hvis du er glad i å lage mat. Det er en helt annen verden. Måten å koke på er mye lik på gass og induksjon, at det reagerer veldig raskt på at du setter opp og ned varmen.
Hadde jeg hatt plass og penger så hadde jeg gått for en bred komfyr med to ovner og5-6 bluss.
Hvis du har en del nyere kjeler så vil jeg tro at de fleste av de virker på induksjon.
Men maten brenner seg ikke fast på en induksjon ikke sant? Slik det gjør på en kjeramisk topp?
Ja, det blir enten å fortsette med den halte gamle, til vi har spart mer penger eller å kjøpe en nå. Jeg går ikke for noen mellomting. Jeg ser at de er ganske dyre, 10.000 og oppover?
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.