Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Glutenfri pizzabunn

#1

Wicca sa for siden:

Er det bra med Glutenfri Melblanding Lys som pizzabunn? Smaker den godt?

Fant denne oppskriften på toro sine sider:

5 ½ dl TORO Glutenfri lys melblanding
2 dl lunkent vann
½ ts salt
½ pk gjær

Bland det tørre og tilsett lunkent vann. Kjevles ut og heves i ca. 20 minutter. Ha på TORO Pizzafyll (er gluten- og laktosefritt) og ost. Stekes v/225 °C i ca. 15 minutter.

Eller er det bedre å bruke en vanlig oppskrift med fiberhusk og glutenfritt mel? Hvilke meltyper er best til pizza? Det er gubben som skal handle...


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.