Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Noen som har vært på Disney on Ice før? Spørsmål om temperatur

#1

sindrome sa for siden:

Vi skal på Disney on Ice til søndagen og nå lurer jeg på om det er kaldt i Spektrum og om vi må ha på godt med klær?


#2

Myrsnipa sa for siden:

Oi, det har ikke vi tenkt på. Håper noen kan svare. :)


#3

Maverick sa for siden:

Det er kaldt nede ved isen, og ikke knallvarmt i salen, nei.


#4

Elisabet sa for siden:

Vi har pleid og ha på fleecebukser utenpå og tykk jakke og ordentlige vintersko, men da satt vi helt nede ved isen. Da skulle jeg nesten ønske vi hadde vinterdresser. Litt lenger opp i salen mener jeg vi til og med tok av oss jakka litt, men det er ikke varmt der. Vi hadde med vanter.


#5

sindrome sa for siden:

Takker for svar!! Gleder meg, er Disney on Ice jomfru :D


#6

Jålebeinet sa for siden:

Siden dette er deres første gang så advarer jeg: kjøpepresset før dere kommer inn i selve hallen er enormt! Og utvalget er dyrt!


#7

Myrsnipa sa for siden:

Takk. Vi skal kjøpe minst mulig.:cool:


#8

pippo sa for siden:

Hvor dyrt da? Jeg skal sende med min minstemor lommepenger, siden hun skal være med en venninne. Tenker hun trenger penger til en drikke, + evnt en liten ting/leke/minne.


#9

Elisabet sa for siden:

Til bare det så trenger hun minimum 200 kroner. Det er enomt dyrt der alt mulig. En slush-drikke i Lilo glass koster 100 kroner bare den. I år har de sikkert Mikke glass eller noe sånt. Du burde sikkert sende med 300 kroner, for det er ikke rare minnet en får for 100 kroner der om hun kjøper seg drikke for den andre hundrelappen. Bare en sånn som snurrer rundt og lyser i mørket koster vel 150 kroner. Popcorn koster kr 100,- og det samme gjør vel programmet, om ikke det var enda mere for programmet. Jeg synes det er litt moro og ha programmet fra forestillingen for det ser vi mye på etterpå. En får tatt mye dårlige bilder selv der.


#10

sindrome sa for siden:

Takk :-)

Det må være dyrt, for alle jeg snakker med, som har vært der, nevner dette :D


#11

Elisabet sa for siden:

Vi har hatt med drikke hjemmefra, enten brus eller leskedrikk + litt godt, så har vi kjøpt en popcornbøtte der. De bøttene til popcornet har vært veldig populære etterpå til alt mulig for ungene.


#12

Maverick sa for siden:

Popcorngreiene koster vel 120,-, trur eg. Spesialpopcorn, må vite. :nemlig:


#13

ltb sa for siden:

Vi har vært der to ganger. Begge gangene har vi hatt plasser fra midten og bakover. Vi har tatt av oss jakkene, men har ikke akkurat hatt tynn genser under.

Jepp, det er dyrt. Jeg har hatt med pølser på termos og brukt pausen til å sitte rolig på stolen i stedet for å stå i kø. Det er vanskelig å unngå kjøpepresset, men jeg opplever at det vi har kjøpt har S1 kost seg med. Er enig i at slushen er dyr (....men en får jo med seg glasset....eh)! Det er ikke store trøsten, men det har også blitt brukt mye her hjemme! Det er en enorm kommersiell opplevelse ;)

Lykke til og kos dere! Jeg synes showet er bra!!!!!!


#14

sindrome sa for siden:

Noterer at vi får ta med leskedrikker og snop!! :highfive: I tillegg til å kle oss skikkelig. Lag på lag høres bra ut!


#15

emma71 sa for siden:

Får man ha med seg mat og drikke inn der da?


#16

Lucifer sa for siden:

Vi hadde med drikke og snacks. De tar også kun kontanter, noe jeg glemte og brukte pausen til å lete etter minibank... Dette var for to-tre år siden vel å merke.


#17

Snø sa for siden:

Vi hadde også med drikke og snop begge gangene vi har vært der, men fikk svidd av ca 500,- likevel:rolleyes: Popcorn i bøtte og popcorn med Mikke-krone, slush i Mikkebeger, en snurregreie også husker jeg ikke om det var mer. Det var i fjor.
Vi satt ganske langt opp og tok av jakkene, men hadde stillongs og gode vintersko:)

Kos dere på show, jeg syns det er kjempefint!


#18

Elisabet sa for siden:

Ingen som nekter deg og ha med drikke og snop. Uansett når vi er på tur så har jeg med en liten sekk.

Kontanter er lurt ja. Køene i minibanken hvis en finner den er gjerne lang.


#19

C3PO sa for siden:

Vi satt i rad 3 i går, og det ble kjølig etter hvert, ja.

Når dere sier at dere leter veldig etter minibank, lurer jeg på hvor dere har vært. Det er jo en minibank på veggen til Radisson-hotellet, og jeg tror også at det er minibank på veggen mot dør 1 i Spektrum (jeg tror det var der mannen hentet penger i går).

Jeg kan forresten tilføye at Disneypopcornet smaker faktisk bedre enn Spektrum-popcornet vi kjøpte på Walking with Dinosaurs. Og de har vært såpass 'flinke' at dette er eneste popcorn du får kjøpt i år. De andre kioskene er minimale, og selger kun pizza, nachos eller drikke i beger.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.