Maiden sa for siden:
Fikk smake en ostekake her en dag, det er ikke gele i fyllet, bare på toppen. Den smakte nydelig, hun kaldte den "flytende" ostekake.
150g bixit kjeks
150g digestive kjeks
100g smør
1-2 ts kanel
4dl kremfløte
400g kremost(philadelphia)
3dl lettrømme
150-200g melis
2ts vaniljesukker
1 pakke gele(bringebær)
1:
Mos kjeksen,smøret og kanel godt(trykk det godt ned i ei form)
2:
Bland sammen kremost,rømme,melis og vaniljesukker
3:
Visp til en fin krem av fløten
4:
Hell fløten over i kremosten blandingen, og mix det godt sammen i noen minutter.
5:
Hell all fyll over kjeksen, sett det i kjøleskap til neste dag.
6:
Bland ut geleen i 2,5dl kokende vann,la det avkjøle seg litt. Så heller du det over kaka, og lar det stå i 5 timer til.