Er det noen som har forsøkt å lage gluten- (og melke)frie kanelboller med suksess?
Admini har sendt sine vakreste blikk, og spurt på de skjønneste måter om jeg ikke kan lage kanelboller til ham i tre dager, og nå klarer jeg ikke la være å oppfylle ønsket hans. :hjerter: Men jeg vil jo gjerne at de skal bli gode, og det finnes så masse rare oppskrifter der ute som jeg føler meg litt skeptisk til at kan funke.
Jeg gjorde det da jeg bakte lussekatter, men jeg stekte de i form(rund kakeform fordi jeg ikke fant noe annet),fordi feigen var veldig klinete. Store muffinsformer kan være lurt, kanskje.
Moder'n lager en kjempegod glutenfri hvetekringle, det går sikkert fint å bytte ut melk med rismelk. Du kan få oppskrift i morgen ettermiddag, hvis det er interessant.
Jeg kan godt få oppskrifter. Jeg bakte i går, og det ble noe forferdelig kliss altså. Jeg følte meg superflink som klarte å kjevle klisset utover på plastfolie og smøre innsiden og rulle sammen og trekke av plastfolien ... Men, så når jeg skulle skjære bollene, så klisset det seg bare sammen og falt fra hverandre. Så da klæsjet jeg klisset i muffinsformer, og så tok jeg andre halvdel av deigen og smokket sammen til en kringle istedet. Skal jeg noen gang gjøre dette igjen, så blir det kringle.
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.