Vi får middagsgjester idag, og skal servere hjortegryte.
Kjøttet tar veldig lang tid å tine og jeg tok det opp litt for sent i går, så jeg la det på kjøkkenbenken rundt 21-21.30, planen var å legge det i kjøleskapet da vi la oss, men i trøttheten glemte vi det helt. Jeg våknet litt over 5 og spratt opp å la det i kjøleskapet.
Ville dere ha brukt kjøttet? Da jeg tok det opp var det så frossent at jeg kunne ha slått en mann i svime med det.
Kjøttet var sikkert ikke tint når du satte det i kjøleskapet engang. Det er mulig du har kuttet ned holdbarheten i tint tilstand, men det er ingen fare med å bruke det i dag. Det hadde sansynligvis ikke vært det om det lå å på benken til i ettermiddag heller.
Jeg gjør ikke alltid det, men veldig ofte. Jeg glemmer stort sett å ta ut kjøtt tidsnok fra dypfryseren, og lar det ligge godt innpakket på benken over natta. Bruker det jo dagen etter, koker eller steker det.
Sånn tiner jeg omtrent alltid kjøtt. Jeg har prøvd å tine i kjøleskapet over et par døgn, men da ligger det fortsatt is på pakningen så det har jeg gitt opp.
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.