Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Er kjøttet ødelagt?

#1

Macky sa for siden:

Vi får middagsgjester idag, og skal servere hjortegryte.
Kjøttet tar veldig lang tid å tine og jeg tok det opp litt for sent i går, så jeg la det på kjøkkenbenken rundt 21-21.30, planen var å legge det i kjøleskapet da vi la oss, men i trøttheten glemte vi det helt. Jeg våknet litt over 5 og spratt opp å la det i kjøleskapet.
Ville dere ha brukt kjøttet? Da jeg tok det opp var det så frossent at jeg kunne ha slått en mann i svime med det.


#2

Maz sa for siden:

Kjøttet var sikkert ikke tint når du satte det i kjøleskapet engang. Det er mulig du har kuttet ned holdbarheten i tint tilstand, men det er ingen fare med å bruke det i dag. Det hadde sansynligvis ikke vært det om det lå å på benken til i ettermiddag heller.


#3

Floksa sa for siden:

Sånn tiner jeg alt kjøtt. Ikke har jeg tatt livet av noen enda heller :knegg:


#4

Macky sa for siden:

Takk jenter :) Dumt å kaste 850 g hjortekjøtt..


#5

Dixie Diner sa for siden:

Jeg gjør ikke alltid det, men veldig ofte. Jeg glemmer stort sett å ta ut kjøtt tidsnok fra dypfryseren, og lar det ligge godt innpakket på benken over natta. Bruker det jo dagen etter, koker eller steker det.


#6

trøtt sa for siden:

Sånn tiner jeg omtrent alltid kjøtt. Jeg har prøvd å tine i kjøleskapet over et par døgn, men da ligger det fortsatt is på pakningen så det har jeg gitt opp.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.