Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Dessert av bare sjokolade og vann

#1

Pelen sa for siden:

Det å jo være optimalt, spesielt om det er godt!

Les her!


#2

Hilda sa for siden:

hmmmmm fristende, ja.
Dette må prøves en gang. :nam:


#3

Gaia sa for siden:

Åh! :nam:


#4

Ole Brumm sa for siden:

Utvannet sjokolade, hm skeptisk.


#5

Niobe sa for siden:

Om man "vanner ut" sjokoladen med bare vann, eller med egg og andre ting, blir vel litt det samme?

Jeg er spent på smaken, dette skal testes?


#6

Libra sa for siden:

Kunne ha tenkt meg til å forsøke, men ble usikker på dette med mengde. Er det volum eller vekt det er snakk om når de sier 1/2 vann og 2/3 sjokolade?


#7

Dixie Diner sa for siden:

Jeg synes ikke det høres godt ut i det hele tatt, men ble litt nysgjerrig.


#8

Ole Brumm sa for siden:

Nei det vil jeg ikke si det er, for da kommer det jo andre smaker til som suplerer eller erstatter noen av den konsentrerte sjokoladesmaken. Men jeg er nysgjerrig det skal jeg innrømme. Om jeg tester dette så kommer jeg til å ta det i ismaskin, men blir det pisket nok der skal tro...


#9

Ole Brumm sa for siden:

Høres bedre ut om man f.eks bruker appelsinjuice til å blande med.


#10

sykkelpappa sa for siden:

Hmm, dette lagde jeg for flere år siden etter en oppskrift jeg fant i en gammel kokebok... ikka akkurat ny kunnskap... Fungerer etter samme prinsipp som majones, sjokoladen og vannet danner en emulsjon som kan bli helt stabil. Problemet er at moussen lett blir litt vandig, med mindre du bruker veldig fet sjokolade, som igjen gir dårligere resultat. Funker bra å blande det med vispet krem, men da er liksom poenget borte...


#11

Hilda sa for siden:

d

Skuffende fakta:hmm:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.