Er ingen stor fan selv, og har rett og slett ikke laget det de årene jeg og min mann har vært sammen :o. Kom over "gratis" fiskepudding på KIWI i dag, siden det går ut på dato i morgen, og dermed er planen klar; det blir fiskepudding til middag i morgen. Men hva gjør jeg med den????
Hadde tenke bare poteter, gulrøtter, hvit saus med reker, og bacon. Noen med sprekere forslag?
Skjær fiskepudding i terninger og legg i ildfast form. Dekk med frossen spinat, tomat i skiver, buljongpulver og ost og stek i ovnen i 30 min ved 200 g. Servèr med potet eller mos til.
Terteskjell er knallgodt, jeg jugde visst litt i innlegget for jeg har visst laget terteskjell en gang på hytta når jeg tenker meg om... :D Jeg pleier å ha erter og asparges i hvite sausen jeg, sammen med fiskepuddingen og masse reker.
Mandino; det hørtes spennende ut! Må høre om mannen er villig til å bytte ut hvitsausen!
2 poser Bernaisesaus 1 stor fiskepudding (700gram?) 4-6 porsjoner Basmatiris litt over en 1/2 pose grønnsaksblanding revet ost
Kok grønnsakene litt under ferdige. Kutt fiskepuddingen i terninger. Lag Bernaisesausen som anvist på pakken. Kok Bastmatiris. Når alt er ferdig blandes det sammen i formen. Strø ost over og gratiner i ovn.
Kjempeenkelt, kan lages kvelden før og bare stekes når du kommer hjem fra jobb.
Det blir veldig mye mat så vi pleier å ha resten til lunsj dagen etter. :nikker:
Ellers har jeg noen ganger stekt fiskepuddingen hel i ovn og servert med poteter, grønnsaker og sandefjordsmør.
Terteskjell er en av mine all time favorites. Jeg elsker det. Men ikke med fiskepudding da. Jeg pleier å lage tykk, hvit saus med fiskebollekraft i, og ha i små fiskeboller og små kjøttboller (Gilde sine i eske), erter og gulrøtter. Det er helt fantastisk godt! Sausen må være skikkelig tykk.