Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Fiskepudding

#1

Arona sa for siden:

Er ingen stor fan selv, og har rett og slett ikke laget det de årene jeg og min mann har vært sammen :o. Kom over "gratis" fiskepudding på KIWI i dag, siden det går ut på dato i morgen, og dermed er planen klar; det blir fiskepudding til middag i morgen. Men hva gjør jeg med den????

Hadde tenke bare poteter, gulrøtter, hvit saus med reker, og bacon. Noen med sprekere forslag?


#2

Left sa for siden:

Du kan bruke terteskjell, lage hvit saus med reker og fiskepudding i terninger, samt grønne erter i. Varme terteskjell med det fyllet i er deilig.


#3

Mandino sa for siden:

Skjær fiskepudding i terninger og legg i ildfast form. Dekk med frossen spinat, tomat i skiver, buljongpulver og ost og stek i ovnen i 30 min ved 200 g. Servèr med potet eller mos til.


#4

Arona sa for siden:

Terteskjell er knallgodt, jeg jugde visst litt i innlegget for jeg har visst laget terteskjell en gang på hytta når jeg tenker meg om... :D Jeg pleier å ha erter og asparges i hvite sausen jeg, sammen med fiskepuddingen og masse reker.

Mandino; det hørtes spennende ut! Må høre om mannen er villig til å bytte ut hvitsausen!


#5

Hilda sa for siden:

Terteskjell?


#6

Hilda sa for siden:

fant ut:p hvordan smaker de?


#7

Arona sa for siden:

Godt :D Lett varmet i ovnen, sprø og litt likt butterdeig.


#8

Gwen sa for siden:

Jeg pleier å lage dette;

Bearnaisegratinert fiskepudding
Stor ildfast form

2 poser Bernaisesaus
1 stor fiskepudding (700gram?)
4-6 porsjoner Basmatiris
litt over en 1/2 pose grønnsaksblanding
revet ost

Kok grønnsakene litt under ferdige. Kutt fiskepuddingen i terninger. Lag Bernaisesausen som anvist på pakken.
Kok Bastmatiris. Når alt er ferdig blandes det sammen i formen. Strø ost over og gratiner i ovn.

Kjempeenkelt, kan lages kvelden før og bare stekes når du kommer hjem fra jobb.
Det blir veldig mye mat så vi pleier å ha resten til lunsj dagen etter. :nikker:

Ellers har jeg noen ganger stekt fiskepuddingen hel i ovn og servert med poteter, grønnsaker og sandefjordsmør.


#9

Hilda sa for siden:

Må prøves en gang, men skepisk til det med fiskeoudding i dag..:hmm:

Bernais og fiskepudding?:eek:


#10

Gwen sa for siden:

Mhm, veldig godt. :jupp:


#11

Dixie Diner sa for siden:

Terteskjell er en av mine all time favorites. Jeg elsker det. Men ikke med fiskepudding da. Jeg pleier å lage tykk, hvit saus med fiskebollekraft i, og ha i små fiskeboller og små kjøttboller (Gilde sine i eske), erter og gulrøtter. Det er helt fantastisk godt! Sausen må være skikkelig tykk.


#12

Hilda sa for siden:

:skeptisk:

Akkurat, ja da må jeg nåkk prøve dette:jupp:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.