Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Sims - hvilket spill velger man?

#1

Frances sa for siden:

Datteren min på 9 år ønsker seg pc-spill med Sims. Men jeg ser jo nå at det er utallige varianter av dette spillet. Hvilket spill egner seg best for en 9-årig jente?


#2

maggypop sa for siden:

Sims 2 PC-spill har vært en slager her i huset, og vil helt sikkert passe ypperlig for en 9-åring. Men jeg antar Sims 3 tar det hakket videre når det gjelder grafikk og bevegelsesmuligheter. Dere kan også kjøpe expansionspacks etter hvert.


#3

Frances sa for siden:

Mulig dumt spørsmål, men når jeg går inn på (feks cdon.com) så har de sims 2 Forretningsliv, tenåringsstæsj etc. Er dette expansionspacs? :o


#4

Kahlan sa for siden:

Ja.


#5

Juste sa for siden:

Jeg ville kjøpte Sims 3. Det er det nyesten, og har fått strålende kritikk.


#6

Malama sa for siden:

Jeg ville gått for sims 3 ja, siden det er det nyeste.


#7

Tinka sa for siden:

Sims 3 ville jeg kjøpt.


#8

Dixie Diner sa for siden:

Sims 3 ja. Sims er fantaaatisk. Barbie for voksne! Jeg elsker det, men har ikke fått prøvd ut 3-ern enda siden laptopen vår er elendig og mannen har lagt ned forbud mot slike spill på den. :mumle:

Jeg kjøpte medlemsskap på www.thesimsresource.com da jeg spilte for noen år siden, det kostet vel rundt 150,- kroner og jeg kunne da laste ned MASSE stæsj til Sims, det var snakk om tusenvis av ting altså. Hele møbelkataloger, omtrent, det var fantastisk. Vel verdt pengene! Jeg lastet ned litt vel mye da, så det gikk utover hele pcen til slutt, og mannen klikket så jeg måtte slette alt. :knegg:


#9

Obelix sa for siden:

Jeg ville kjøpt Sims 3.
Eldste har det og spiller ganske mye.
Jeg tror man etterhvert kan laste ned expansionpack til Sims 3. Altså ikke nødvendigvis kjøpe en CD.
og det er en hel haug ting man kan laste ned gratis, men det kan man vel kanskje til alle Sims spillene.


#10

Dixie Diner sa for siden:

Ja, jeg lastet ned ganske mye gratis også, det ligger endel (faktisk lovlig) gratis nedlastbare ting ute på nett. Men bruker man litt penger får man gjerne de helt sinnssykt flotte tingene. Det spørs hvor spillegal man er og hvor fint man vil bygge, hehe.


#11

Malama sa for siden:

Jeg lastet mye gratis fra tsr, de lar en prosent (eller noe sånn) av databasen være grtis i tre dager, så skifter det til andre ting, pluss at noe alltid er gratis. Det gjorde jeg med sims 1 og 2. Sims 3 har jeg ikke, men utfra det jeg har hørt om det, så ønsker jeg meg det... og tid til å spille. Så lenge jeg faktisk ikke har spilt sims 2 mer enn en gang eller to siden guttungen ble født, kan jeg ikke argumentere for å trenge et nytt...


#12

Frances sa for siden:

Takk for tilbakemeldinger alle sammen. Har nå kjøpt Sims 3. :)


#13

Malama sa for siden:

Heldig jente.

Inspirert av denne ville jeg spille sims i kveld, men verden vil nok heller at jeg skal strikke eller surfe. Jeg finner nemlig ikke cd'n til "årstider" som er den nyeste utvidelsespakken jeg har installert (Jupp, jeg er ikke helt oppdatert nei, jeg har ikke spilt på evigheter) og derved får jeg ikke spille. Jeg finner de andre, men jeg får ikke spille med dem siden jeg har installert årstider. Og boksen til årstider er tom. Jeg har en synkende følelse av at jeg har sett den røde disken "et sted", men hvor det kan være? Nei, si det...


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.