Eller er det slikt at torsk, sei og noen andre fiskeryper som har hvitt fiskekjøtt som betegnes som hvit fisk? Denne fisken vi spise smakte ikke likt som andre fisketyper jeg har spist før.
Hvit fisk er jo mange forskjellige typer, feks. torsk, steinbit, uer osv. Rød fisk er laks, ørret osv. Kanskje det var steinbit du spiste? Den er ganske fast i kjøttet og knakende god. Havets biff, blir den vel kalt.
Det tro bare hvit fisk på pakken. Det var en slik boks med fisk, grønnsaker og et slags smør en putter i ovnen. Det burde vel stått hvilke fisketype det var.
Nå har jeg funnet en embalasjen og der står det hoki loins 33%, så da fant jeg ut hvilke fisk det var. Litt flaut og ikke koble den :o
For jeg har jo altid gått ut fra at hvit fisk er en sammlet betegnelse på fisk med hvit kjøtt. Synest det så ut som det var sei jeg kjøpte utifra konsistensen og farge.
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.