Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Jeg har ...

#1

Ulvhedina sa for siden:

Kyllingkjøttdeig, indrefilet av svin, rødløk, purre, gulerøtter, poteter, brokkoli, kålrot, rødløk, champignon. Hva i huleste lager jeg? Skikkelig fantasiløs i dag.


#2

Hilda sa for siden:

-Du kan lage indrefilet av svin, med stekt sopp og purre i fløte. også ris å brokkoli.
Stek soppen,ha purre når soppen er nesten ferdig, la det surre, ha opp fløte/rømme/,salt å pepper. Kjempegodt å ha over kjøtt.
-Eller svin med wok, sopp,purre,gulrot,rødløk og brokkoli, med potetbåter.

Den kjøttdeien vet jeg ikke, klarer ikke lage noe av min kjøttdeig en gang.:)


#3

turi sa for siden:

Sterke kyllingkjøttboller med hjemmelaget potetmos med hvitløk, og gulrøtter og brokkoli kan en jo ha til nesten alt.


#4

Ulvhedina sa for siden:

TAcokyllingkjøttboller, kanskje? :hm:

Med mos og grønnsaker?

Svinefilet med soppsaus i morgen?

:vurderer:


#5

allium sa for siden:

Helstekt svinefilet med ovnsbakte grønnsaker. Ta ihvertfall poteter, gulrøtter og rødløk.


#6

Ulvhedina sa for siden:

Altså; nå ble jeg sittende her, så nå får dere gi meg gode råd på hvordan jeg tiner to pakker kyllingkjøttdeig på 4 minutter. :knegg:


#7

Trulte sa for siden:

Defrysing i mikro, eller ta dem i panna og skrap av mens du steker :)


#8

Ulvhedina sa for siden:

Litt leit hvis jeg skal kjøttbolle den. Defrosting i min micro bare koker den. :knegg:


#9

turi sa for siden:

Legg det i kaldt vann, innpakket!!


#10

Dixie Diner sa for siden:

Turi: utgjør det noen særlig forskjell på 4 minutter? :knegg:


#11

Hilda sa for siden:

4 min i kaldtvann ja,Hehe, ja det hadde vært noe:knegg:


#12

Hilda sa for siden:

Det er godt:jupp:


#13

Ulvhedina sa for siden:

Jeg har nå satt dem til nuking. Med litt hell blir de ferdig tinte i løpet av kvelden/morgendagen.

Måtte lykken stå den snille, søte, elskelige lille meg bi.


#14

Dixie Diner sa for siden:

Jeg nuker den på tine-effekt.


#15

Ulvhedina sa for siden:

Jeg også tine-nuker. Derfor jeg venter at den er ferdig i morgen. :knegg:

Hvilket jo egentlig er helt greit for meg, for jeg kan sitte her mens jeg venter. Mann og barn derimot blir nok ikke like fornøyde.


#16

Dixie Diner sa for siden:

Det kan ta litt tid ja. :knegg: Jeg har forresten ganske mange fancy tine-innstillinger på min mikro, skjønner ikke helt alle innstillingene enda, hehe. Men om jeg stiller den på grad 1 og 400 gram, tar det ca. 20 minutter, tror jeg.


#17

Hondacrv sa for siden:

Studentmetoden, den siste.


#18

Ulvhedina sa for siden:

Jeg har stilt på 1 kg nå, og det er forventet til å ta ca 25 minutter. Da vet jeg av erfaring at den er stekt i kanten og frossen i midten. På den annen side er microen 10 år gammel, så kanskje jeg kan få en unnskyldning for å kjøpe en ny?

Har tinefunksjon på stekeovnen også. Den bruker 4 timer på et brød, så jeg bestemte meg for å drite i å bruke den noe mer enn en gang.


#19

Dixie Diner sa for siden:

Haha, ja de innstillingene er ikke alltid til å stole på nei.


#20

Hilda sa for siden:

4 times på timer på å tine et brød?:lol:
Du kan jo bake et nytt på den tiden!


#21

Ulvhedina sa for siden:

I know! :Monicaifriends-stemme:

Oppskrift? :blafre:


#22

turi sa for siden:

Hæ? :blond:


#23

Ulvhedina sa for siden:

skuler på kjøttdeigen som svømmer rundt i kaldt vann

Ferdig snart? Nå har det gått hvertfall 5 minutter.


#24

Hilda sa for siden:

på brød?

1-Dra på butikken
2-Gå i hylla hvor de har de pakkene med ferdig mel/brødblandig
3-velg det brødet du vel ha
4-BETAL!
5-Dra hjem
6-Følg innstruksojnen på baksiden

Spis:)

:fnis:


#25

Ulvhedina sa for siden:

Stod akkurat i vg om en dame som fant en tann i maten. Jeg mistet hele matlysten. Problem solved! :knegg:


#26

Hilda sa for siden:

Du kan tine kjøttdeig i kaldt vann, da går det litt fortere. Du tiner hele, ikke bare koker utsiden om du legger den i varmt vann.

Du må vente vertafall 5 til:nemlig:

også sikkert 5 timer til:knegg:
Den ligger vell i pakke å ikke pølse?


#27

Hilda sa for siden:

Usj:herskulledetværtenæsjsmaily:

Det er nåkk mange gode brødoppskrifter her inne:)


#28

Ulvhedina sa for siden:

Det er ikke moro å spise sin mat, når den ligger på papir og ikke på fat. :deprimertknutsenogludvigsenstemme:

Den ligger på et fat inne i nukeren. :knegg:


#29

Hilda sa for siden:

Poesi.:nemlig:

Men prøv å si det til til single papptalerkenelskerne

Havnet der tilslutt ja. lenge bada du den da? 6 min?


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.