Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Alternativ pizza

#1

Joika sa for siden:

Spiste på Villa Paradosio i Oslo her om dagen, og fikk der en pizza som var utrolig god!
Prøvde lage min egen "kopi", og den ble også svært god. :)

Det er enkelt. Lag en pizzabunn, ha på pizzasaus (hjemmelaget er best), og strø på pinjekjerner. Stek pizzabunnen og ha på parmaskinke, rukkolasalat og masse revet fersk parmesanost når bunnen er ferdigstekt. Utrolig enkelt, og kjempegodt!!

PS: Man orker ikke veldig mange stykker her, men et morsomt alternativ om man skal ha mange småretter feks.


#2

trøtt sa for siden:

Hørtes godt ut. Den vil jeg prøve en dag.


#3

Ulvhedina sa for siden:

Kjempegodt! Helt sikkert! Tror kanskje jeg hadde puttet på skiver av bifftomat også. :sulten:


#4

Pegasus sa for siden:

Jeg ble sulten, jeg.... :humre:


#5

Joika sa for siden:

Jeg varmet to stykker i microen nå, så de ble litt "lunkne". Skinken ble litt sprøere og jeg syntes nesten den var bedre etter en runde i microbølgeovnen. Det er sjeldent man kan si det. :humre:


#6

Benzo sa for siden:

Det er veldig godt å steke med skinken også. :nam:


#7

Joika sa for siden:

Ja det går ann? Jeg har ikke prøvd det, men den ble liksom litt saltere og sprøere etter den lille turen i microen. Går kanskje ann å bare ha den på i fem minutter på slutten av steketiden?


#8

Nessie sa for siden:

Går fint an å steke litt med skinken ja. :jupp:
Skal prøve denne en gang !:D


#9

Claire sa for siden:

Så godt ut!



#11

apan sa for siden:

Den er veldig god, og jeg orker fint mange stykker også :humre: .


#12

Nelly sa for siden:

Denne fristet, må finne den igjen.


#13

Benzo sa for siden:

eke

Jeg steker den like lenge som med annet fyll. :jupp:


#14

Dixie Diner sa for siden:

Mannen min lager alltid sånne pizzaer. Tynn, langhevet italiensk bunn med Tipo 00-mel (kan ikke sammenlignes med vanlig hvetemel altså, prøves!!), hjemmelaget saus, ekte mozarella, sopp og skinke. Fantastisk pizza!
Den du med pinjekjerner og parmesan fra Villa Paradiso er skamgod, jeg spiste den sist jeg var der. :nam:


#15

Claire sa for siden:

Hvor kjøpes dette melet, Iset?


#16

Dixie Diner sa for siden:

Vi kjøper det på Ultra, tror de har det på Meny og Maxi og slike steder også. :)


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.