Spiste på Villa Paradosio i Oslo her om dagen, og fikk der en pizza som var utrolig god!
Prøvde lage min egen "kopi", og den ble også svært god. :)
Det er enkelt. Lag en pizzabunn, ha på pizzasaus (hjemmelaget er best), og strø på pinjekjerner. Stek pizzabunnen og ha på parmaskinke, rukkolasalat og masse revet fersk parmesanost når bunnen er ferdigstekt. Utrolig enkelt, og kjempegodt!!
PS: Man orker ikke veldig mange stykker her, men et morsomt alternativ om man skal ha mange småretter feks.
Jeg varmet to stykker i microen nå, så de ble litt "lunkne". Skinken ble litt sprøere og jeg syntes nesten den var bedre etter en runde i microbølgeovnen. Det er sjeldent man kan si det. :humre:
Ja det går ann? Jeg har ikke prøvd det, men den ble liksom litt saltere og sprøere etter den lille turen i microen. Går kanskje ann å bare ha den på i fem minutter på slutten av steketiden?
Mannen min lager alltid sånne pizzaer. Tynn, langhevet italiensk bunn med Tipo 00-mel (kan ikke sammenlignes med vanlig hvetemel altså, må prøves!!), hjemmelaget saus, ekte mozarella, sopp og skinke. Fantastisk pizza!
Den du med pinjekjerner og parmesan fra Villa Paradiso er skamgod, jeg spiste den sist jeg var der. :nam: