Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Risotto og vinvalg

#1

Kaprifol sa for siden:

Endelig har jeg en jeg vil lage god mat til, og jeg har en plan. En halv plan. Men jeg trenger innspill på vin.

Lørdag får jeg besøk av hyggelig mann som liker god mat, og jeg har lyst til å lage risotto med sopp. Jeg har både steinsopp og morkler i tørket form liggende på lur. Men hva slags vin velger man til dette, risotto er ganske mektig og fett.

Egentlig sitter jeg og tenker på at det er jo godt med fisk ved siden av også. Tenker jeg helt spinnvilt da?


#2

Nera sa for siden:

Jeg ville valgt en fruktig og tørr hvitvin, muligens en chablis eller grüner veltliner. Har du forsøkt å google etter tips? :)


#3

Fruktflua sa for siden:

Tumoli Bianco, Curatolo, Sicilia (google).


#4

Ulvhedina sa for siden:

Det er veldig godt med fisk, type hvit, til. Kanskje sjøtunge?


#5

Toffskij sa for siden:

Champagne! :D


#6

Kaprifol sa for siden:

Champagne kjenner jeg at jeg støtter. Og sjøtunge. :nam:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.