Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hva blir det rette ordet?

#1

m^2 sa for siden:

Jeg skal sende en klage til en kommunal instans, og kommer til å sende kopi til eh... ja tilsvarende forbrukerombudet da, men for et annet felt fullstendig.
Altså "noen statlige som overoppser at sånt går rett for seg" mens klagen er personlig. Temaet er svært aktuelt og har vært oppe til diskusjoner i stortinget og div grupper det siste året.

Jeg skriver da
endes også i kopi til ... siden dette er...

  • et aktuelt tema?
  • under utredning?

Eller noe helt annet?

(også referanse til stortingsvedtak og utredningsrapport)


#2

Slettet bruker sa for siden:

Sendes også i kopi til.

Ingen begrunnelse synes jeg. MEr pondus sånn.


#3

m^2 sa for siden:

Men jeg vil gjerne referere til stortingsvedtakene og utredningen :sparke:
Skal jeg bare skrive

"sendes i kopi til ... , ref stortingsvedtak, utredning"?


#4

Pelen sa for siden:

Enig med Smilefjes.


#5

Mauser sa for siden:

"Kopi til ..., fordi dere er noen forbannede intelligensutfordrede brødgjøker som ikke skjønner filla av saken likevel, men som muligens tar balletak og skjerper dere seks hakk av ren frykt for de patetiske knoklete rompene deres når dere vet at Stor Mektig Organisasjon ser dere."


#6

Claire sa for siden:

Sendes i kopi til ... siden dette nå er en sak som nå er høyt prioritert på den politiske agendaen.

Eller det Mauser foreslo.


#7

Erica sa for siden:

Du viser vel til stortingsvedtakene og utredningene i klagen din? Da kan du evt utheve dem litt slik at de blir lett iøynefallende for dem som mottar kopien din?


#8

Inagh sa for siden:

Likte hvordan Mauser sa det jeg!

Og hvis ikke, hadde jeg gått for Smilefjes sin variant - bare "kopi til" og ferdig med den saken, da jeg vil tro, som 3barnsmor er inne på, at du har vist til stortingsvedtak og utredninger i klagen din.

Lykke til!


#9

m^2 sa for siden:

Nei, jeg gjør ikke det. Den eneste grunnen til at jeg har med stortingsvedtak og utredninger som referanse er at det i dem er grunn til at eh... instansen ser på dette på generelt nivå, mens min klage er spesifikt om en sak.
instansen skjønner hvorfor de får kopi, de jeg sender klagen til kommer ikke til å forstå det - hvis jeg ikke refererer til noe.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.