Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Oppskrift på tunfisksalat?

#1

Dragen sa for siden:

Er det noen som har en oppskrift på tunfisksalat?


#2

Pingis sa for siden:

Jeg bruker tunfisk, vårløk, chili og yoghurt naturell.


#3

Karamell sa for siden:

Nei, ikke egentlig, men vil bare tipse om hva kokken på jobb gjorde en dag vi skulle ha tunfisksalat. Hun blandet stavmixet avocado i tunfisken og laget en krem/ dipp av det. Mulig det var mer krydderier oppi også, men det var dette som var essensen. Godt!


#4

Dragen sa for siden:

Det hørtes godt ut, begge deler. Tusen takk!


#5

Skilpadda sa for siden:

Jeg bruker bare majones og tunfisk og litt hakket løk. Gjerne salatløk, som er mildere enn vanlig gul løk. Estragon er forresten godt i eller på.


#6

AprilRyan sa for siden:

Tunfisk, majones, rømme, løk, chili og sitronsaft.


#7

Dragen sa for siden:

Tunfisk i vann eller olje?


#8

Pingis sa for siden:

Jeg bruker den som er i vann. Men pass deg, den biter ganske ofte.


#9

Karamell sa for siden:

Inspirert av tråden har jeg laget krem av
2 avokado
en halv boks mais
1 boks tunfisk i olje
litt vårløk
salt, pepper og sitronsaft

Har det på brødet med agurg på toppen. :nam:


#10

Susse sa for siden:

Min variant er tunfisk, majones, hakket rødløk,hakket sur agurk. Genialt på grovt brød !


#11

Mauser sa for siden:

En tunfisk
En salat
Bland godt.


#12

malena sa for siden:

Jeg pleier å blande oppi det jeg har av grønnsaker som egner seg; mais, grønne erter, paprika, rødløk, og så har jeg i litt lettrømme og litt majones og salt. Voila.


#13

Skilpadda sa for siden:

Jeg bruker den i olje - jeg synes den i vann blir så "tørr". Heller av mesteparten, men driver ikke og tørker den helt. Tunfisk i olivenolje er forresten bedre enn den vanlige billigvarianten i olje.


#14

Dragen sa for siden:

Jeg har laget tunfisksalat. Den ble ganske god. Jeg brukte tunfisk i vann. Neste gang kjøper jeg tunfisk i olje.

Jeg brukte

1 boks tunfisk
1 avokado
1/2 boks mais
1/2 rød løk, revet på rivjern
1 dæsj peppermajones
Litt pepper
Litt sitronsaft


#15

Martis sa for siden:

Jeg bruker tunfisk, kokt egg, majones, løk og sitronpepper. Veldig godt på grovt brød. Ja, og tunfisk i olje.


#16

Fruktflua sa for siden:

Jeg bruker rødløk, rømme, majones, gressløk, litt dill, og salt og pepper. Ja, og tunfisk, så klabert.


#17

Dixie Diner sa for siden:

Tunfisk i olje er best ja, selv om den oljen sikkert ikke er kaldpresset. Jeg bruker omtrent samme oppskrift som flua over her.

Har dere forresten smakt tunfisk i tomatsaus? Mye bedre enn makrell i tomat, synes jeg. Sjelden jeg ser boksen i butikkene nå da, før fant jeg den på Rema men nå ser jeg den bare på Europris.


#18

Dragen sa for siden:

Vi er jo melkefrie, så for oss er avocado og majones en grei kombinasjon.


#19

United sa for siden:

Tunfisk
Hakket løk
Paprika
Hvitløk
Kikerter
Stangselleri
50/50 gresk eller tyrkisk youghurt og majones
Pepper
Sitronsaft


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.