Har jeg bare vært uheldig med pakken, eller er alle så kjipe? Jeg skjønner ikke hvordan de kan kalle det løvtynn kyllingfilet, når de er i biter? Noen var kanskje på størrelse med 1/3 kyllingfilet, men jeg måtte altså leke byggmester for å lage de fylte kyllingfiletene jeg skulle ha i dag, alle "filetene" var jo i større og mindre biter. I tillegg var absolutt alle bitene slintrete og blodige. Takke meg til ordentlige fileter som jeg deler i to på langs!
Løvtynn er jo i "skiver". Riktignok ikke fine skiver, eller biter for den del, men helt greie til kyllinggryter osv. Jeg brukte dem til Chicken Tikka på lørdag, og de smakte fortreffelig. :jupp:
Jeg så også bilde av de løvtynne kyllingfiletene i reklamen fra Rema, men når jeg så de i butikken så ble jeg kvalm.
De så skikkelig udelikate ut så jeg gikk for vanlig kyllingfilet. Ikke store jobben å dele de selv. :niks:
Dette var virkelig ikke skiver, det var biter, og det var ikke det jeg hadde forventet å få da jeg skulle ha løvtynne kyllingfileter. Da burde det stått "kyllingbiter" eller noe sånt. Jeg kjøper det ikke igjen.
Jeg kjøpte en pakke, har ikke åpna den, men innser allerede fra utsiden at den ikke så så pen ut som jeg hadde tenkt meg. Til fylte fileter hadde jeg ikke vurdert dem engang, men vi ender ofte opp med å rive kyllingen opp i stekepanna for å få den ferdig, utolmodige og sultene som vi er, så jeg tenkte de kunne brukes slik, eller i salat?
Det går nok fint, Malama. Jeg så oppskriften på fylte kyllingfileter i det italienske kokebok-heftet fra Rema, da ble det brukt disse "filetene", noe jeg synes blir helt misvisende.
Det virket noe merkelig ja, skulle de fylles ville jeg valgt ordinære. Men jeg tror at til vårt bruk er de greie. Vi får se. Det er ikke noe problem å dele opp selv heller da...
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.