Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Fastelavnsboller

#1

Vimsen sa for siden:

Hvordan får man melisen til å sitte på bollene? Ja, for det skal jo være melisdryss oppå dem.

Ååh... dette er et pinlig spørsmål kjenner jeg.


#2

skyfri sa for siden:

Man drysser melisen på bollene rett før servering. Melisen sitter på som best den kan på bolleoverflaten, du trenger ikke gjøre noe spesielt. :)


#3

ltb sa for siden:

Melisen blir liggende så lenge det trengs :) bare dryss i vei!

Men en liten assosiasjon: Er det fastelavn på søndag?


#4

Dixie Diner sa for siden:

Jupp. Fastelavn og morsdag og Valentinesdag. Jeg skal lage svenske semler. :sikle:


#5

C3PO sa for siden:

Melisen sitter pent om du sikter den på. Du har altså melet i en sikt, og slår forsiktig på kanten av sikten, så blir det fint.

Eller sier dere sil - jeg husker aldri hva som er riktig på norsk her.


#6

Malus sa for siden:

En sånn liten sak for å lage te med er også super. Et teskje melis inni og så er det bare å drysse ut over boller / kaker.


#7

ltb sa for siden:

Takk! Nå er jeg helt klar for boller :highfive:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.