Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Gluten- og melkefri gulrotkake- hjelp meg litt

#1

Hondacrv sa for siden:

Jeg har kjøpt lys Glutenfri melblanding idag, og tenkte jeg skulle lage den gulrot kaka jeg pleier å lage til helga. Vi får besøk av ei som ikke tåler melk og gluten. Tar jeg bare den mengden melblanding som tilsvarer mengden vanlig mel som jeg pleier ha i kaka?
Er det noe annet jeg må tenke på?


#2

Honda sa for siden:

Du kan ikke ha ostekrem på


#3

Hondacrv sa for siden:

Det kom jeg også på. Hehe. Finnes det gode alternativer til ostelrem, forresten?


#4

DM sa for siden:

Jeg har masse kanel i kaken, slik at det blir litt mer krydderaktig, og så serverer jeg den som den er. Men du kan jo drysse litt melis over rett før servering om du føler du vil ha noe på.


#5

Dragen sa for siden:

Fortell gjerne hvordan det gikk. Med oppskrift. :blafre:


#6

Hondacrv sa for siden:

JEg Føler For glasur av et eller annet slag jeg da :knegg: men det trenger ikke være så søtt egentlig, for vi serverer jo også fastelavnsboller.


#7

DM sa for siden:

Du kan jo lage en smørkrem som du feks har pittelitt annanasjus eller sitron eller apelsinjus eller noe i?


#8

Hondacrv sa for siden:

Men er det ikke melk i smør? :blond:


#9

DM sa for siden:

Du kan bruke blå soft. :)


#10

Hondacrv sa for siden:

MEn tilbake til det jeg spurte om egentlig. Hvis det er 1 3/4 dl hvetemel i kaken i vanlig oppskrift, er det da tilsvarende mengde jeg skal bruke av Glutenfri melblanding?


#11

DM sa for siden:

Det er det jeg har gjort ja.


#12

Hondacrv sa for siden:

Ok. Takk skal dere ha. Da skal det bakes i morgen. Så skal jeg legge ut oppskrifta om kaka blir god.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.