Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Bare jeg som syns Bøkko ligner på David Anders?

#1

Mex sa for siden:

Hver gang jeg har sett Håvard Bøkko på tvskjermer eller i aviser, så har jeg hatt følelsen av å ha sett han andre steder. Plutselig slo deg meg, jeg syns han ligner enormt på David Anders fra blant annet Alias.
Bøkko:

David Anders:


#2

Bluen sa for siden:

Ser ganske likt ut, ja, men jeg har verken hørt om eller sett Anders før. (Den eneste med etternavn Anders jeg kjenner, til var med i Modern Talking. :flau: )

Bøkko, derimot, kjenner jeg jo godt til. :vilha:


#3

Blondie sa for siden:

Hvem? :vetikke: Jeg ser de ligner altså, men aner ikke hvem David Anders er. (Dessuten har jegmistet litt sansen for Bøkko etter trener-bråket).


#4

Bluen sa for siden:

Ja, det er traurige greier, det der. Han har ikke kommet bare heldig ut av det.


#5

Maiden sa for siden:

David Anders spiller også i Heroes.

Det var noen likheter der ja.


#6

Mex sa for siden:

Jeg hadde lenge litt dilla på Alias, så hovedsaklig husker jeg han der i fra. Men han spiller også som sagt i Heros, og har hatt roller i Grey's og CSI også.


#7

Vianne Rocher sa for siden:

Bøkko :grøsser:

Jeg nekter å være enig da David Anders er mye penere og Bøkko er en nisse som skulle tatt seg ett friår fra skøyteisen og lært seg litt om mediehåndtering :knegg:


#8

Mex sa for siden:

:knegg:
Jeg har ikke spesielt sansen for Bøkko egentlig. David Anders er en skikkelig lekkerbisk.. Men jeg klarer ikke la være å tenke på David Anders når jeg ser bilder av Bøkko.. det er jo en viss likhet.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.