Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Seige pepperkaker - hvorfor?

#1

Pelle sa for siden:

Vi pleier på kjøpe Ikeas pepperkakedeig. I fjor og i år er kakene blitt utrolig seige. Jeg vil ha de sprø! Hva gjør jeg feil? For tidlig i boks (de hadde ligget på rist og blitt avkjølt)?


#2

celebelen sa for siden:

Kanskje de trenger et par minutter til i ovnen?


#3

Tove sa for siden:

Jeg tror også du skulle stekt de litt lengre. Vi lager pepperkaker i går, med daig fra Ikea, og de ble sprø.


#4

Veritas sa for siden:

Har du de tynne nok, da?


#5

Pelle sa for siden:

Jeg trodde ihvertfall de var tynne nok... Og at de var stekt nok... Jaja, vi får se til neste år :ler:


#6

celebelen sa for siden:

Det går an å steke dem litt til - hvis du ikke har pyntet dem, da. :D Jeg stekte noen av mine noen minutter ekstra dagen etter første steking. Det hjalp.


#7

Dixie Diner sa for siden:

Jeg lager dem tykke så de blir som kakemenn, det er best. :hjelpsom:
Men sånn ellers så har jeg også laget tynne av årets Ikea-deig og de ble sprø.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.