Jeg har ingrediensene til lørdagskosen, men hjernen har gått i lås. Egentlig er det nok innlysede hvordan dette skal gjøres, uansett hvor oppskriften kom fra. (Jeg fikk det en gang på en kafé nederst i Bogstadveien, Onkel Donald?)
Problemet er at jeg surrer med når jeg skal ha inn purren og osten?
Altså:
Potetbåter skal i ovnen, og på et tidspunkt skal det også inn purre.
Baconet stekes sikkert for seg og tas på etterpå sammen med rømmen.
Men når skal jeg ha osten og purren på?
Jeg har ikke smakt retten på Onkel Donald, men jeg har laget noe tilsvarende mange ganger, altså potatoskins. Da har jeg bare lagt potetbåter utover i langpannen, hatt olje på og krydret dem med det jeg vil ha (grillkrydder er godt), og så har jeg strødd over masse lettstekt bacon i biter, samt hakket løk eller purre. Så har jeg strødd over ost når retten var halvferdig, og servert med salat, rømme og salsa og evt. guacamole.