Jeg har nettopp bakt sjokolade-banan muffins og "Verdens beste focaccia". Muffinsene er avkjølt, focaccian har nettopp kommet ut av ovnen og er rykende varm. (Det lukter fantastisk her nå ja. :nam:)
Jeg skal ha med dette i en bursdag i morgen på dagen.
Hvordan oppbevarer jeg bakverkene mine best til i morgen?
Muffins i pose i kjøleskapet og focaccia på kjøkkenbenken under klede?
Focaccian også i kjøleskapet?
Kanskje litt seint for deg nå, men focacciaen ville jeg ventet med å bake til den skulle spises. Den er absolutt best når den er nystekt. Hvis den ligger på benken eller i kjøleskapet et helt døgn tror jeg den blir tørr. :nemlig: Jeg ville nok ha puttet den i fryseboksen, da er sjansen størst for at den er god i morgen. Og så ville jeg ha latt den tine langsomt, før den ble varmet litt i ovnen rett før servering.
Muffinsene tåler sikkert å ligge i plast i kjøleskapet til i morgen.
Takk for svar, sokk. Men ja, det er for sent. :hehehe:
Focacciaen har ligget på benken i kledei natt, og deretter i plast, og har nok blitt tørrere enn om jeg hadde bakt den i dag. (Jeg har prøvesmakt både i går kveld og i dag.) Men neste gang skal jeg huske å fryse.
Muffinsene smaker fortsatt supert, ikke tørre. Det har ligget i kjøleskapet.
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.