Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Bløtkake-spørsmål

#1

Nelly Nickers sa for siden:

Jeg skal, for første gang i mitt liv, bake bløtkake. Er det en sånn kake som er best å lage dagen før, eller er det best samme dag? Kremen utenpå er vel unektelig mest delikat samme dag. Bør den deles og dynkes i dag?


#2

Pasta sa for siden:

Jeg syns den blir best hvis den fylles dagen før, og at man har på toppkrem og pynt like før servering.


#3

Apple sa for siden:

Jeg liker den ferskest mulig, men lager gjerne bunnen kvelden før. Da pakkes den inn og ligger på kjøkkenbenken til dagen etter. Så setter jeg sammen og pynter da.


#4

Susse sa for siden:

Alle her i huset synes den er best dagen etter ! Jeg dynker alltid bunnene kvelden før kaka skal spises og setter den sammen på morgenen dagen etter. Da er den super på ettermiddagen og enda bedre dagen deretter.


#5

Nin sa for siden:

Mm. Jeg lager den alltid dagen før, synes den smaker så mye bedre når den har "satt" seg litt.


#6

ingling sa for siden:

Dynke og fylle dagen før, ja, da blir den saftigst. Og så pynte samme dag som den skal spises.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.