Nelly Nickers sa for siden:
Jeg skal, for første gang i mitt liv, bake bløtkake. Er det en sånn kake som er best å lage dagen før, eller er det best samme dag? Kremen utenpå er vel unektelig mest delikat samme dag. Bør den deles og dynkes i dag?
< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?
Kategori for barnemat, oppskrifter, drikkevarer og kosthold generelt.
Nelly Nickers sa for siden:
Jeg skal, for første gang i mitt liv, bake bløtkake. Er det en sånn kake som er best å lage dagen før, eller er det best samme dag? Kremen utenpå er vel unektelig mest delikat samme dag. Bør den deles og dynkes i dag?
Pasta sa for siden:
Jeg syns den blir best hvis den fylles dagen før, og at man har på toppkrem og pynt like før servering.
Apple sa for siden:
Jeg liker den ferskest mulig, men lager gjerne bunnen kvelden før. Da pakkes den inn og ligger på kjøkkenbenken til dagen etter. Så setter jeg sammen og pynter da.
Susse sa for siden:
Alle her i huset synes den er best dagen etter ! Jeg dynker alltid bunnene kvelden før kaka skal spises og setter den sammen på morgenen dagen etter. Da er den super på ettermiddagen og enda bedre dagen deretter.
Nin sa for siden:
Mm. Jeg lager den alltid dagen før, synes den smaker så mye bedre når den har "satt" seg litt.
ingling sa for siden:
Dynke og fylle dagen før, ja, da blir den saftigst. Og så pynte samme dag som den skal spises.
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.