Jeg tror jeg skal ønske meg noe slikt som en kjøkkenmaskin til fødselsdag/jul, men er usikker på hva jeg bør ønske meg (hvilket merke/modell o.l. - og hvorfor). Hva kan en kjøkkenmaskin gjøre? Hva bør den kunne gjøre som et minstekrav? Jeg tror ikke den vil bli brukt til så mye annet enn å elte gjærdeig. Det har jeg nemlig ikke hender til å gjøre selv og til sammenpisking av diverse bruker jeg som regel en stavmikser fra Braun.
Til å elte deig er jeg veldig fornøyd med denne fra Electrolux,
Selv har jeg kenwood, men er egentlig ikke fornøyd. Fordi veske MÅ nedi først for å få alt opp uten å stresse. Elte kroken eller vispen når ikke helt nedi bunnen.
Ingen av maskinene er kjempefine estetisk sett. For meg er ikke dette viktig.
Helt uenig. Jeg har Kenwood, og den er super fordi den tar mye deig. At den ikke er en estetisk nytelse er jeg enig i. Isolde, det følger med verktøysett og bruksanvisning for hvordan du kan fininnstille visper og kroker slik at de går helt nedi. Det må justeres innimellom.
Jeg har en hundgammal Kenwood etter mammas tidlige krumspring på kjøkkenet, og den er en drøm å lage gjærdeig i.
Jeg ønsker meg helt klart en deilig, blank, stoooor Kenwood Major. Med alle tenkelige og utenkelige tilbehørsduppeditter :drømme:
Jeg har også en Elektrolux-sak, slik som Isolde, og den funker som bare det. Bildebevis foreligger her.
Jeg er virkelig fornøyd med den, altså, men den har kanskje færre bruksområder enn en Kenwood har?
Profesjonell versjon? Hvordan er den?
Jeg synes bakebollen blir for liten til store brødporsjoner, men jeg baker stort sett 2-3 medium store av gangen.
Hm, kanskje vi bare bruker en vanlig skrutrekker? Det står i alle fall i bruksanvisningen hvordan vispene justeres. :sitter for godt i sofaen til å gå og se etter akkurat nå:
Nå har jeg sjekket hva det står, det står "heavy duty" :knegg:
Det er hev og senk bolle og den er litt større. Istedenfor å løfte hodet av liskom. elendig forklarer ikveld
Jeg har Assistent- Elextrolux, er stort dett fornøyd med den. Bakebollen kunne nok vært større. Blir litt liten for store brøddeiger. Åh, tror jeg må bake brød jeg. Ble inspirert av denne kjøkkenmaskin/brødpraten.
Skulle jeg hatt ny nå ville jeg hatt en Kenwood Major forresten. Vi kjøpte en til søsteren min sitt brylupp og den har 1500 Watt! Vår KA har 300 til sammenligning. Gleder meg til å se den i bruk altså.
Jeg har brukt den til brød. Men det er noen år siden så det var vel til litt tørrere deiger.
Jeg har kenwood, mens mamma har Electrolux. Jeg valgte Kenwood fordi svigermor synes det er den beste på jord (selv om jeg ikke tror hun har prøvd ut så mange akkurat) og hun baker mye mer enn mamma. Mamma hadde kenwood men byttet med Bestemor. Så det er nok veldig mange forskjellige meninger der ute.
Kanksje jeg skal prøve den neste gang. Men eltekroken er super den og.
Bestemor hadde kenwood og den synnes jeg var best til kakebaking. for bollen ble for liten til brøddeig og den eltet ikke så bra. men den var da 20 år gammel i værtfall såh :fnis:
Mamma har assistanse,svigermor har det jeg fikk min i julegave hos svigermor for noen år siden. Kunne ha tenkt meg en hvisp til den men var ikke bare å få tak i.
Den er jeg også veldig fornøyd med! :jupp:
Men skulle jeg hatt en ny ville jeg valgt denne:
:filer:
Effekt: 800 W
4 hastigheter + momenttrinn
Rustfri stålbolle (6,2 l) for 2 kg mel + ingredienser (maks. 4 kg deig), inkl. lokk
Eltekrok med deigdeler, dobbeltvisp
Hurtigmikser i kunststoff på 1,5 liter
Deksel for begge drivuttak gir økt sikkerhet
Praktisk rom for kabeloppbevaring
Frontpanel i grå
Kan oppgraderes med et rikholdig utvalg av tilleggsutstyr
Vi har en electrolux assistent, og vi baker 6 brød i den. Bruker eltekroken, og får en flott deig. Baker også støre posjoner med horn, rundstykker og boller i den. :hjerter: