Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Dessert til klubb - lett å lage/god å spise

#1

Blondie sa for siden:

Jeg skal plutselig ha klubb i kveld og har ikke all verdens tid til å diske opp med tidkrevende mat. Til hovedrett skal jeg lage en kyllingform, men hva skal jeg ha til dessert?

Forslag? :blafre:


#2

Skilpadda sa for siden:

Fruktsalat og is? Eller mørk sjokoladekake med is. :nam:


#3

nolo sa for siden:

Mad Muff Pie er lattlagd og lettspist. :nikker:


#4

trøtt sa for siden:

Hvis det skal være enkelt uten noe tid på kjøkkenet så hadde jeg servert is med varme bær. Alltid populært blant mine venner og det krever ingenting av tid.


#5

Dixie Diner sa for siden:

Jeg stemmer også for toffens sjokoladefondant, den er helt himmelsk, jeg bruker alltid den oppskriften. Ser den er på [url]www.detsoteliv.no[/url] også nå.


#6

Señora sa for siden:

Iskrem, peanøtter, nonstop og sjokoladesaus. Åhhh, bananer også :nam:



#8

Karamell sa for siden:

En annen variant av is og bær er denne som jeg har fritt etter Brimi:

2 poser skogsbærblanding (tror Brimi brukte multer)
2 pakker Snøfrisk
absurde mengder sukker
noe alkohol (Brimi brukte noe einebærlikør eller noe, men vi har brukt litt ymse brennevin)

Alt varmes og alkoholen kokes og alt blandes. Serveres varm på vaniljeis. :nam: I og med at alkoholen kokes er man kjørbar etterpå ja.


#9

Blomst sa for siden:

Kjøp en boks vanilje is og en pose kirsebærkompott, varm opp kompotten å ha den varm på isen :nam:
Eller deilig fruktsalat med vanilje yougurt til mmmmmm.


#10

Tuttan sa for siden:

Denne syns eg er god og fort gjort. Visp krem av en kartong fløte, bland i ei boks vaniljekrem, bland i en pose frossne skogsbærblanding (eller blåbær, eller kva du måtte nå ha for hand),knus to posar pikekyss (spar nokre til pynt). Bland også dei i. Pynt med pikekyss opp på- voila ferdig. :nam:


#11

vimjer sa for siden:

Denne serverte jeg til syklubben på fredag, og den gikk rett hjem. Superenkel og nammenam.


#12

Tuttan sa for siden:

Ja den er knall god. Når ripsbæra er modne, bruk dei i denne desserten Namnam Verdens beste


#13

Pasta sa for siden:

Dette er noe av det beste jeg noensinne har smakt. Den var nydelig kjøleskapskald dagen derpå også! :hjerter:



#15

Dixie Diner sa for siden:

Ja, jeg liker faktisk best kjøleskapskald fondant, det blir som konfekt.
Jeg skal prøve denne i påsken:

Gordon Ramseys hot chocolate fondant


#16

Karamell sa for siden:

Søk på flytende sjokoladekake på www.detsoteliv.no

Jeg er ikke sikker på om det er nøyaktig samme oppskriften, men jeg har ikke oppskriften her hjemme selv.


#17

Blondie sa for siden:

Jeg endte opp med å servere denne og det var en gigahit! Kjempegodt. :nam:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.