Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Eddik i Pavlova

#1

silje sa for siden:

Jeg må spørre; Kan man bruke husholdningseddik eller må det være hvitvinseddik eller bringebæreddik som det står i oppskrifter ?


#2

Camomilla sa for siden:

Vanlig eddik bruker jeg.


#3

Dixie Diner sa for siden:

Jeg har bare brukt vanlig eddik ja.


#4

Claire sa for siden:

Vanlig, ja.


#5

safran sa for siden:

Og dette er for at den skal bli seig, eller?


#6

Libra sa for siden:

Jeg bruker ikke edikk i det hele tatt.


#7

Claire sa for siden:

Ja, myk og litt seig.


#8

safran sa for siden:

Vil man at den skal være det, altså? Blir den ikke vanskelig å skjære stykker av? :haraldrilagetpavlovafør:


#9

Claire sa for siden:

Jeg har laget det én gang, og kan ikke akkurat kalle meg ekspert, men den ble da vellykket, så jeg holder meg til den oppskriften. :p Den var ikke vanskelig å skjære opp.


#10

safran sa for siden:

Da gjør jeg det samme. Jeg skal lage denne i løpet av uken. :)


#11

*TB* sa for siden:

Jeg lagde Pavlova for første gang i går og brukte eddik som det sto i oppskriften. Jeg var skitnervøs for at den ikke skulle bli bra, for jeg har hørt at det skal være så vanskelig å lage marengs? Men min ble iallefall helt perfekt. :kry:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.