silje sa for siden:
Jeg må spørre; Kan man bruke husholdningseddik eller må det være hvitvinseddik eller bringebæreddik som det står i oppskrifter ?
< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?
Har du noen gode oppskrifter å dele, eller er på jakt etter noen gode oppskrifter? Da er dette det rette forumet.
silje sa for siden:
Jeg må spørre; Kan man bruke husholdningseddik eller må det være hvitvinseddik eller bringebæreddik som det står i oppskrifter ?
Camomilla sa for siden:
Vanlig eddik bruker jeg.
Dixie Diner sa for siden:
Jeg har bare brukt vanlig eddik ja.
Claire sa for siden:
Vanlig, ja.
safran sa for siden:
Og dette er for at den skal bli seig, eller?
Libra sa for siden:
Jeg bruker ikke edikk i det hele tatt.
Claire sa for siden:
Ja, myk og litt seig.
safran sa for siden:
Vil man at den skal være det, altså? Blir den ikke vanskelig å skjære stykker av? :haraldrilagetpavlovafør:
Claire sa for siden:
Jeg har laget det én gang, og kan ikke akkurat kalle meg ekspert, men den ble da vellykket, så jeg holder meg til den oppskriften. :p Den var ikke vanskelig å skjære opp.
safran sa for siden:
Da gjør jeg det samme. Jeg skal lage denne i løpet av uken. :)
*TB* sa for siden:
Jeg lagde Pavlova for første gang i går og brukte eddik som det sto i oppskriften. Jeg var skitnervøs for at den ikke skulle bli bra, for jeg har hørt at det skal være så vanskelig å lage marengs? Men min ble iallefall helt perfekt. :kry:
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.