Jeg har skjønt at kefir er fint å marinere/dyppe kyllingbitene i. Bortsett fra det er jeg direkte dårlig til å oversette matoppskrifter fra engelsk til norsk. :o
Kan noen oversette/t-skje-informere meg om framgangsmåten? Hvor store skal nuggetsene være og hvordan kan jeg steke dem uten å fritere? Jeg orker bare ikke frese ned kjøkkenet med den oljen. Mener å ha hørt at de kan stekes inni ovnen på x antall grader i x antall minutter (spørsmålet er hvor mange?).
Du bare llar ca 4x3 cm store kyllingbiter ligge i kefirmelk i en times tid og tar dem opp og lar de renne litt av fær du dypper i strøet du skal bruke (anbefaler knust corn flakes, ca 1 dl revet parmesan, litt cayennepepper, salt og pepper).
Så legger du dem på en stekeplate på bakepapir og steker i midten av ovnen til de er gyldne.
Flott, takk! Ca. hvor lang tid til de er gyldne? 10 minutter? 20 minutter? 30 minutter? Ingen ting er mer guffent enn kylling som ikke er gjennomstekt.