amo sa for siden:
Jeg har noen rå scampi i fryseboksen. Kan jeg ta de rett fra frysen og opp i frityrgryten eller må de være tint?
Går det i det heletatt å ha dem i frityrgryten? :blånn:
< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?
Har du noen gode oppskrifter å dele, eller er på jakt etter noen gode oppskrifter? Da er dette det rette forumet.
amo sa for siden:
Jeg har noen rå scampi i fryseboksen. Kan jeg ta de rett fra frysen og opp i frityrgryten eller må de være tint?
Går det i det heletatt å ha dem i frityrgryten? :blånn:
Palmen sa for siden:
Vi har hatt tempura scampi og asparges til middag i dag:D
De må være tinte, ellers blir de ikke skikkelig fritert. Oljen avjoles av frosten om du skjønner hva jeg mener. Så ha de i kaldt vann i en halvtimes tid før du (dypper dem i tempurarøre og) fritere de.
Bon apetit!
Skilpadda sa for siden:
Man bør vel kanskje ta av skallet først også?
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.