Et kjapt spørsmål fra ei skreinovise: Hvordan skal fisken kjennes ut i konsistensen før koking (trekking)?
Jeg har kjøpt fersk skrei i dag (dvs, jeg håper at den er fersk - butikkdamen i fiskebutikken sa den var det), og jeg har aldri tilberedt skrei før og vet dermed ikke så mye om hvordan karakteristikken på fersk skrei er. Men den jeg har kjøpt (i skiver) kjennes myk og kvapsete ut, og jeg trodde at fersk fisk skal være "fast i fisken". :vetikke:
Den skreien jeg ble solgt i dag var overhodet ikke fersk, ikke god, og smakte rett og slett helt for ille. Dyr var den også, så nå vet jeg i alle fall hvor jeg ikke skal kjøpe "fersk" fisk noe mer. :sur:
Jeg gjør det selv, jeg. Har verdens beste fiskehandler like borti gata, og allikevel endte jeg opp med å kjøpe fisk fra en heller tvilsom sjappe i nærheten av treningssenteret mitt.
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.