Enhver middag med rent kjøtt, fisk, kylling etc og tilbehør on the side funker utmerket. Grønnsaker i massevis, og gjerne noe fett ved siden av: (Hvitløk)smør, majones, rømme(dip)... mulighetene er mange. Det er gryteretter og sånt som gjør det vanskelig.
Godt til kaffen... Vel, det ække mye akkurat. Pisket kremfløte med søtningsstoff og bringebær kanskje? Det kommer an på hvor strengt lavkarbo hun går - generelt så er det sånn at jo søtere noe smaker, jo mer fy er det. Men mange spiser litt frukt og sånt.
Vi spiser hovedsaklig lavkarbo, og velger ofte to ulike grønnsaksretter ved siden av middagen. F.eks kjøtt av noe slag med squashlasagne med snøfrisk, og wokede grønnsaker.
Et annet forslag kan være type "spekematkoldtbord". Med salat, eggerøre, div spekemat, stekte grillpølser, evt. tomatbønner, rømme (evt. potetsalat eller stekte poteter til dere som spiser det).
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.