Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Fryse suksessterte - med eller uten krem?

#1

Skilpadda sa for siden:

Jah. Det lurer jeg på i dag. (Det er snakk om denne kaken, hvis det skulle være av interesse.) Jeg ville ikke frosset den gule kremen i månedsvis, altså, med alt det smøret i, men kaken skal serveres om ganske få dager. Blir kremen forringet av frysing?


#2

Ole Brumm sa for siden:

Hm, litt skeptisk til å fryse den med kremen på, men denne kaken tåler godt å stå i kjøleskapet noen dager altså.


#3

Skilpadda sa for siden:

Ja, men kjøleskapet er så fullt. :humre:


#4

Ole Brumm sa for siden:

Skjønner. :humre: Da hadde jeg valgt å fryse bunnen alene.


#5

Skilpadda sa for siden:

Det var egentlig det jeg opprinnelig hadde planlagt, ja, men så sa noen i en eller annen sammenheng at suksessterte var så kjekk fordi den kunne fryses, så da begynte jeg å lure.


#6

Veronal sa for siden:

Det hadde jeg glatt gjort. Hadde det vært vispet krem det var snakk om så ville jeg ikke gjort det (fordi kremen blir så rar når den har vært frossen - altså det er et estetisk problem - ikke ernæringsproblem).

På sukessterten så koker du blandingen "til den tykner". Fremgangsmåten likner mye på hvordan man lager iskrem, så jeg hadde definitivt tatt sjansen.


#7

Skilpadda sa for siden:

Ah, Veronal sa akkurat det jeg tenkte, men ikke var helt sikker på. :D


#8

Maverick sa for siden:

Når skal den spises, da? :hyper:


#9

Dragen sa for siden:

Langt viktigere spørsmål. :nemlig:


#10

Ole Brumm sa for siden:

Det var ikke akkurat det første jeg tenkte på når det var snakk om kake. :humre:

Kjekt å vite til neste gang jeg skal lage denne, det er den besteste kaken. :nam:


#11

Myrull sa for siden:

Har prøvd, går fint. :)

(Fryse med krem, altså)


#12

Nessie sa for siden:

Det går helt supert! :jupp:


#13

trøtt sa for siden:

Dette var godt å lese. Da er det enda en ting som kan gjøres et par uker før konfirmasjonen her. Ser nemlig for meg at jeg blir stående å lage x antall kaker dagen før og det frister svært lite.


#14

Esme sa for siden:

Det går helt fint å fryse den. Mor pleide å oppbevare slik kake i fryseren, den smaker bedre når den er fryst også synes jeg da.


#15

Dragen sa for siden:

Det går an å be gjestene om å ta med en kake, eller få hjelp av en venn til å bake. Det går til og med an å bestille litt fra bakeri.


#16

Nessie sa for siden:

Det synes jeg og. Vi laget suksessterte og delte den opp i "konfektbiter" til jul en gang. Og så tok vi opp biter når vi fikk besøk. Veldig godt og kjekt!


#17

Nessie sa for siden:

Hos oss er det vel den som HAR konfirmasjon/dåp etc som baker minst tror jeg? :jupp: Som regel baker venner og familie.


#18

trøtt sa for siden:

Vi har delegert litt. Ei venninne baker kransekake, svigers baker to kaker, vi skal bestille marsipankake og jeg skal bake iskake, suksessterte, brownies og verdens beste. Det blir mange kaker.


#19

Kula sa for siden:

Det går fint å fryse den med krem.

Den er forresten veldig god når den er halvfrossen også.


#20

Dixie Diner sa for siden:

Da hadde jeg blitt skikkelig snurt. :knegg:

Neste gang jeg lager suksesskake skal jeg jammen prøve denne bunnen, høres lekker ut!


#21

Nessie sa for siden:

Du ja. :hehehe:


#22

Nessie sa for siden:

Jeg fikk forresten IKKE lyst på kake nå. :lalala:


#23

Dragen sa for siden:

Når blir det restefest?


#24

Morella sa for siden:

Jeg blir helt ør bare av å lese om denne kaka.:p


#25

trøtt sa for siden:

Hvis dere orker å kjøre så langt så blir det dagen etter. :D


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.