Jah. Det lurer jeg på i dag. (Det er snakk om denne kaken, hvis det skulle være av interesse.) Jeg ville ikke frosset den gule kremen i månedsvis, altså, med alt det smøret i, men kaken skal serveres om ganske få dager. Blir kremen forringet av frysing?
Det var egentlig det jeg opprinnelig hadde planlagt, ja, men så sa noen i en eller annen sammenheng at suksessterte var så kjekk fordi den kunne fryses, så da begynte jeg å lure.
Det hadde jeg glatt gjort. Hadde det vært vispet krem det var snakk om så ville jeg ikke gjort det (fordi kremen blir så rar når den har vært frossen - altså det er et estetisk problem - ikke ernæringsproblem).
På sukessterten så koker du blandingen "til den tykner". Fremgangsmåten likner mye på hvordan man lager iskrem, så jeg hadde definitivt tatt sjansen.
Dette var godt å lese. Da er det enda en ting som kan gjøres et par uker før konfirmasjonen her. Ser nemlig for meg at jeg blir stående å lage x antall kaker dagen før og det frister svært lite.
Det synes jeg og. Vi laget suksessterte og delte den opp i "konfektbiter" til jul en gang. Og så tok vi opp biter når vi fikk besøk. Veldig godt og kjekt!
Vi har delegert litt. Ei venninne baker kransekake, svigers baker to kaker, vi skal bestille marsipankake og jeg skal bake iskake, suksessterte, brownies og verdens beste. Det blir mange kaker.