ItsOnlyMe sa for siden:
Noen som har prøvt denne eller andre hjemmelagde blandinger?
Hvor lenge kan man oppbevare en slik blanding?
.........................................................................
Kan jo tipse om oppskriften også:
Gyllen frokostblanding:
Ingredienser
-
1 l havregryn
-
100 g hasselnøtter
-
100 g valnøtter
-
1 dl solsikkefrø
-
1 dl linfrø
-
2 ts malt kanel
-
4 ss flytende honning
Om oppskriften -
Type:Frokost / lunsj
-
Hovedingrediens:Korn
-
Karakteristika:Kornblanding
-
Opprinnelsesland:Norge
Slik gjør du
Ha nøttene i en brødpose. Knus eller rull over nøttene til de er finhakket.
Bre alt utover i en langpanne som er dekket med bakepapir. Bland godt.
Stek midt i ovnen på 180 grader i 20-30 minutter.
Pass godt på müslien underveis og rør rundt minst tre ganger i løpet av steketiden, slik at blandingen blir jevnt ristet.
Avkjøl i pannen og oppbevar frokostblandingen i en beholder med tett lokk.
Server med melk eller yoghurt naturell.
............................................................................................................................................................
:)