Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Frokostblanding fra Puls NRK

#1

ItsOnlyMe sa for siden:

Noen som har prøvt denne eller andre hjemmelagde blandinger?

Hvor lenge kan man oppbevare en slik blanding?
.........................................................................
Kan jo tipse om oppskriften også:

Gyllen frokostblanding:

Ingredienser

  • 1 l havregryn

  • 100 g hasselnøtter

  • 100 g valnøtter

  • 1 dl solsikkefrø

  • 1 dl linfrø

  • 2 ts malt kanel

  • 4 ss flytende honning
    Om oppskriften

  • Type:Frokost / lunsj

  • Hovedingrediens:Korn

  • Karakteristika:Kornblanding

  • Opprinnelsesland:Norge

Slik gjør du

Ha nøttene i en brødpose. Knus eller rull over nøttene til de er finhakket.

Bre alt utover i en langpanne som er dekket med bakepapir. Bland godt.

Stek midt i ovnen på 180 grader i 20-30 minutter.
Pass godt på müslien underveis og rør rundt minst tre ganger i løpet av steketiden, slik at blandingen blir jevnt ristet.
Avkjøl i pannen og oppbevar frokostblandingen i en beholder med tett lokk.
Server med melk eller yoghurt naturell.
............................................................................................................................................................

:)


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.