Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Bare jeg som synes paideiger er vanskelige?

#1

Ine sa for siden:

Jeg synes ikke paideigene jeg lager blir noe bra. Ofte blir de for mye stekt, og feks brenner seg fast i forma, det står jo vanligvis ikke noe om at jeg skal smøre forma. Har ikke problemer med vanlig gjærbakst. Er jeg alene blant FPere om denne erfaringen?


#2

Myrull sa for siden:

Jeg smører alltid forma. Pluss at jeg har usunt mye smør i paideigen... :sparke:

Men de brenner seg aldri fast.


#3

Morella sa for siden:

Jeg bruker Maisena sin paideig, synes den er god og enklere enn hjemmelaget.


#4

LittLemen sa for siden:

Og jeg bruker fiks ferdig og utkjevlet NÅ paideig - den henger seg aldri fast :)


#5

Ine sa for siden:

Men den har de ikke på mine nærbutikker..


#6

ItsOnlyMe sa for siden:

Hvilken oppskrift bruker du da?


#7

Ine sa for siden:

Fra et oppskrifthefte fra Tine, kesam, mel, smør, salt og vann.


#8

Tussa sa for siden:

Eg heller får det aldri til uten å bruke ekstreme mengder med smør. Så det er NÅ her i gården også. :sparke:


#9

Guttemammis sa for siden:

Buker også Maizena paibunn fra butikken, veldig fornøyd med den!


#10

Ru sa for siden:

Jeg bruker alltid enten bakepapir eller smører formen godt. Det hender jeg lager pai i vanlig springform, og da er det bakepapir som gjelder. I springformen kan jeg nemlig lage mye høyere pai. :glis:


#11

Obelix sa for siden:

Jeg får aldri til sånn smuldre paideig så jeg lager deig nesten som pizzadeig.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.