Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Scene it på skamtilbud hos Elkjøp!

#1

Dixie Diner sa for siden:

nrk.no/magasin/spiller/1.6321694

Jeg har lenge hatt lyst på dette, da jeg elsket Buzz-spillene. Dette er trådløst, mye bedre. Da jeg så prisen i Elkjøpbladet denne uken svimlet det nesten for meg, 49,- kroner! For spillet og 4 trådløse "buzzere". Batterier er også inkludert.

Da vi kom i butikken stod det 199,- på esken, og de ansatte ante ingenting om tilbudet. :rolleyes: Men da han ene sjekket det opp stemte det visst, så løp og kjøp. Gleder meg til å prøve det i helgen, vi får venner på besøk og skal ha skikkelig quiz nede i kjellerstua. :hyper:


#2

Juste sa for siden:

Scene It:Filmtoppen er VELDIG bra! Jeg kjøpte det på Game rett over jul for 99,- og det er ett av de beste spillkjøpene jeg har gjort. Et veldig gøyalt spill med akkurat passe vanskelighetsgrad. Det eneste irriterende er når det krasjer med norske og utenlandske titler (ordspill på den utenlandske tittelen som ikke lar seg oversette til den norske tittelen) men det er ikke mye av det.

Si ifra dersom du har lyst til å spille online da, jeg mangler noen og spille mot. Det er tydeligvis ikke mulig og spille mot amerikanere med det norske spillet.


#3

Dixie Diner sa for siden:

Åjaa det går jo an å spille online, så kult!! Jeg skal si fra. :hyper:
Går det an å laste ned (mot betaling, feks) flere spørsmål/spill slik som det går an å laste ned flere brett til enkelte spill? Finnes det i det hele tatt flere spill til dette systemet? Buzz har jo kommet med ganske mange etterhvert.


#4

Hjertensfryd sa for siden:

Er det slike quiz spel til wii ?


#5

Dixie Diner sa for siden:

Men altså, det er det norske jeg har? Det står ikke Filmtoppen på mitt, det står " Scene it? The movie trivia game". Ble litt usikker.


#6

Ole Brumm sa for siden:

Buzz kommer også trådløst, det har vi. ;)


#7

Dixie Diner sa for siden:

Ja, jeg kom på det nå, jeg hadde det bare til PS2 hehe. Hadde 8 buzzere, det var jo et helvete med ledninger. :knegg:


#8

Juste sa for siden:

Oooooh er det det andre Scene It spillet? Da må jeg ha det og (det er lagd 2 stk). Det jeg har heter filmtoppen, eller Box Office Smash hits på engelsk. Du kan kjøpe nye spørsmål på nett ja, det er i hvert fall en utvidelsespakke tilgjengelig for en 50-lapp eller så.



#10

tinkadott sa for siden:

Altså; er dette til PS2 eller?
Kanskje det hadde vært en påskegave til barna? :gruble:


#11

Barbarella sa for siden:

Det var vel bare til Xbox 360? Det har vi ikke. :leppe:


#12

Dixie Diner sa for siden:

Nei, det er til Xbox 360. Men du kan kjøpe Buzz til PS2, det er ganske kult det også. Ibam selger det faktisk brukt her inne:

foreldreportalen.no/forum/showthread.php?t=87510&highlight=buzz

Anbefales. Jeg vurderte å kjøpe det siden eldste elsker de monster-buzzspillene som også finnes, de er geniale. Men jeg har ikke råd nå, det får bli senere.


#13

tinkadott sa for siden:

Buzz har vi, jungelbuzz, på hytta. ;)



#15

Dixie Diner sa for siden:

Jeg er litt skuffet. Vi prøvde spillet i kveld sammen med min bror og svigerinne, og det var ganske kult, men det som ødela endel var at vi kunne se hva alle sammen valgte med én gang. Det burde jo vært skjult frem til alle hadde svart! Det føkker jo opp alt, om man feks. svarer korrekt på ganske mye så vil jo folk etterhvert bare stemme det samme som den personen til slutt, om man ikke vet svaret selv. Idiotisk.


#16

Honda sa for siden:

Og kan spilles online. Og "laste" ned ting andre har laget å spille. på ps3


#17

Juste sa for siden:

Vi får spille litt online da vet du Iset :D Min gamertag er Juste 667. Legg meg til som venn så kan vi filmnerde litt sammen.


#18

Dixie Diner sa for siden:

Det kan vi godt ja, jeg må høre med mannen hvordan jeg gjør det hehe. Går det an at vi begge to spiller online mot deg, feks? Skal se på det i morgen kveld. :D


#19

Juste sa for siden:

Ja, det går helt fint tror jeg. Bare og legge meg til som venn og så invitere meg med på en online spill mot dere to.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.