Gaia sa for siden:
Jeg har lyst til å lage litt gode middager i påsken, siden vi har både tid og muligheter til det. Men jeg trenger litt inspirasjon. Kom med forslagene! :vilha:
< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?
Har du noen gode oppskrifter å dele, eller er på jakt etter noen gode oppskrifter? Da er dette det rette forumet.
Gaia sa for siden:
Jeg har lyst til å lage litt gode middager i påsken, siden vi har både tid og muligheter til det. Men jeg trenger litt inspirasjon. Kom med forslagene! :vilha:
Marit K sa for siden:
Lammelår med rødvinssaus, kokte grønnsaker, og ovnsstekte potetbåter, er en påskeslager her i huset i alle fall.
Gaia sa for siden:
Jeg glemte å skrive at lammelåret er bankers. Det spiser vi alltid på påskeaften. :jupp:
Pepper Lemon sa for siden:
Påskekyllingformen til Mandarin er en av mine favoritter. Det står noen forbedringsforslag nedover i tråden, og de er jeg ganske enige i. Særlig den med mer hvitløk, og vanlig løk fremfor rødløk. Nam!
Obelix sa for siden:
Vi skal vel ha noe kylling i en eller annen variant
Tyrkiske køttboller med bulgur, salat og dressing laget av matyoughurt, persilleblad og hvitløk.
Lammestek
Kalkunfilet med ovnsstekte potetbåter
Kallisti sa for siden:
Ricotta gnocchi, tomatsaus og entrecote eller ytrefilet.
500 g ricotta
100g hvetemel
3-4 ss revet parmesan
salt
Bland alt sammen og rull ut lange pølser på ca 1,5 cm tykkelse. Bruk mel på hendene, men ikke tilsett mere mel i deigen. Skjær ca 2 cm stykker og legg i kokende vann i ca 45 sek, eller til de flyter opp. Ta gnocchiene ut av vannet med hullskje og hold dem varme i et ildfast fat i ovnen. Ha klumpeer med smør og masse revet parmesan på før servering. De skal være luftige og myke i konsistensen. Gode med en tomatsaus og frisk pesto.
Man kan også lage malfatti, som er ricotta og spinat gnocchi.
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.