Jeg kjøpte kyllingkjøttdeig, kjøttdeig, 2 pakker pepperbiff og 2 pakker biffsnadder da jeg var innom butikken i dag. De var på halv pris grunnet utløpsdatoen.
Trives med å spise en proteinrik diett for tiden, og lurer på om det er et godt alternativ å steke opp kjøttet for å så ordne det i porsjonspakker i kjøleskap og fryser? Eller om det er mye bedre å legge det rått i fryseren.
Jeg har ofte pakker med rå kjøttdeig i fryseren, men det som da er viktig er å la den tine helt før steking. Steker du den frossen/halvfrossen får den ekkel konsistens, synes jeg.
Fordi jeg er litt hysterisk på bearbeidede produkter som nærmer seg utløpsdato. (Og så har jeg nok tatt med meg litt for mye av IKmat prinsippene hjem) Og man skal jo ta tinetiden med i betraktningen når man tiner kjøttvarer. Selvsagt, om det er 2 dager igjen hadde jeg ikke tenkt over det, men om det går ut i dag/morgen, hadde jeg stekt det først.
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.