Jeg baker en kake som er litt lavkarbovennlig, og kunne ha tenkt meg å ha på sjokoladekrem av sukkerfri sjokolade. Har prøvd en variant der kremfløte kokes opp, og sjokoladen smeltes, men jeg synes ikke det ble så godt....
Noen som har en god oppskrift litt raskt ? :D
Jeg synes jo sjokoladekremen i Sarah Bernard er fantastisk god, og det kan jo hende den egner seg med sukkefri sjokolade også? Fløte kokes opp og sjokolade has i, så kjøles det ned (gjerne over natta), og så er det bare å piske kremen til passe stiv konsistens.
Jeg synes jo sjokoladekremen i Sarah Bernard er fantastisk god, og det kan jo hende den egner seg med sukkefri sjokolade også? Fløte kokes opp og sjokolade has i, så kjøles det ned (gjerne over natta), og så er det bare å piske kremen til passe stiv konsistens.
Gjett hvem som akkurat har printet ut den oppskriften, da! :hyper:
gnuri - må den være lavkarbovennlig? Ellers kan du bare piske sammen mykt smør og melis, og ha oppi litt vaniljesukker, kakao og god kaffe. Kanskje du kan bytte ut sukkeret med juksesukker?
Jeg vet jeg kan bruke melis og slikt, men det er ikke lavkarbovennlig ;) Det var derfor jeg ville bruke den sukkerfrie sjokoladen som basis. Jeg får prøve meg litt frem, tenker jeg...
Jeg tror nemlig ikke det blir godt å erstatte melisen med kunstig søtning....
Den Cloetta Mjølkchoklad utan socker har de fått både på Spar og rema nå. Den er hvertfall knallgod smeltet i vannbad sammen med en skvett fløte hvertfall. Har ikke prøvd den som kakeglasur, men det ville helt sikkert funket fint. Jeg brukte det nemlig som dip til jordbær i fjor sommer. :sikle: