Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Er det noen som har oppskrift på godt kakefyll med kokesjokolade? (Haster)

#1

gnuri sa for siden:

Jeg baker en kake som er litt lavkarbovennlig, og kunne ha tenkt meg å ha på sjokoladekrem av sukkerfri sjokolade. Har prøvd en variant der kremfløte kokes opp, og sjokoladen smeltes, men jeg synes ikke det ble så godt....
Noen som har en god oppskrift litt raskt ? :D



#3

Dixie Diner sa for siden:

Åh, den har jeg siklet på, Veronal. Jeg skal lage den andre kaken i annonsen der, den appelsinkaken med melisglasur.


#4

gnuri sa for siden:

Så definitivt god ut, men litt for mye jobb med både krem og glasur akkurat i kveld... :)


#5

Kanina sa for siden:

Jeg synes jo sjokoladekremen i Sarah Bernard er fantastisk god, og det kan jo hende den egner seg med sukkefri sjokolade også? Fløte kokes opp og sjokolade has i, så kjøles det ned (gjerne over natta), og så er det bare å piske kremen til passe stiv konsistens.


#6

gnuri sa for siden:

Noen flere ? (snopesjuk)


#7

gnuri sa for siden:

ja- men jeg har lyst på kake NÅ! :D


#8

safran sa for siden:

Gjett hvem som akkurat har printet ut den oppskriften, da! :hyper:

gnuri - må den være lavkarbovennlig? Ellers kan du bare piske sammen mykt smør og melis, og ha oppi litt vaniljesukker, kakao og god kaffe. Kanskje du kan bytte ut sukkeret med juksesukker?


#9

gnuri sa for siden:

Jeg vet jeg kan bruke melis og slikt, men det er ikke lavkarbovennlig ;) Det var derfor jeg ville bruke den sukkerfrie sjokoladen som basis. Jeg får prøve meg litt frem, tenker jeg...
Jeg tror nemlig ikke det blir godt å erstatte melisen med kunstig søtning....


#10

safran sa for siden:

Da kan du sikkert smelte den og tilsette smør og sukkererstatning?


#11

gnuri sa for siden:

Ja skal teste litt ut.... :)


#12

Dixie Diner sa for siden:

Sukrinmelis finnes jo men det har du vel ikke i hus nå, hehe.


#13

Left sa for siden:

Sukrin smaker...ja jeg skal ikke si hva :sur:


#14

Mirasol sa for siden:

Den Cloetta Mjølkchoklad utan socker har de fått både på Spar og rema nå. Den er hvertfall knallgod smeltet i vannbad sammen med en skvett fløte hvertfall. Har ikke prøvd den som kakeglasur, men det ville helt sikkert funket fint. Jeg brukte det nemlig som dip til jordbær i fjor sommer. :sikle:


#15

Dixie Diner sa for siden:

Den er virkelig god ja, en av de bedre sukkerfrie sjokoladene. Jeg synes Cavalier smaker søtt fett, og de fra Sukkerfritt er grusomme.


#16

gnuri sa for siden:

Det var en mørk cloetta jeg brukte. Smeltet i litt smør og fløte. Det ble veldig mørk smak, men funket :nam:


#17

gnuri sa for siden:

Maimor- hvilken Rema har du sett det på ??


#18

Mirasol sa for siden:

Den aller nærmeste! ;)


#19

gnuri sa for siden:

Glimrende- da skal jeg se etter det neste gang :klemme:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.