Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Pavlova og marengsbunn

#1

ponna sa for siden:

Hvor lenge før man skal servere pavlova kan man lage marengsbunnen, uten å måtte fryse den?


#2

Libra sa for siden:

:vetikke: Aner ikke hvor lenge før, men jeg baker min alltid et par dager i forveien og oppbevarer den bare i stekovnen til jeg skal bruke den. Går sikkert greit med en uke? :vetikke: Så lenge den ikke blir stående slik at den trekker til seg fuktighet.


#3

Camomilla sa for siden:

Jeg pleier å lage den kvelden før, men pynter ikke før den skal serveres.


#4

Dixie Diner sa for siden:

På detsoteliv.no står det:

Men ikke ha på krem og sånt før rett før servering eller samme dag, da blir bunnen bløt.


#5

ponna sa for siden:

Flott, takk for svar.


#6

Fruktflua sa for siden:

Hvis man skal ha med seg Pavlova i selskap, så må man altså piske kremen og legge på frukten der. :skeptisk:


#7

ponna sa for siden:

Jeg ville pisket kremen på forhånd, men ikke dagen før.

Kaken jeg bakte var ganske god sent på dagen også, men absolutt mest "fluffy" straks etter jeg lagde den.
Jeg blandet vaniljekrem med vanlig pisket krem.


#8

Fruktflua sa for siden:

Jeg tror ikke det går ann å bruke brunt rårørsukker i marengsbunn. Jeg prøvde i går og i dag, men det gikk ikke - selv om jeg gjorde som jeg alltid gjør når jeg lager marengsbunn.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.