Skal ut og handle straks, har noen et deilig lammestektilbehør å foreslå?
Tenkte å lage både båtpoteter og fløtegratinerte poteter, og kunne tenke meg noe litt friskt og annerledes i tillegg, ikke vanlige kokte grønnsaker.
Takk for gode tips. Karamelliserte poteter hørtes spennende ut, men jeg er mest på utkikk etter noe spennende tilbehør av grønnsaker. Går det an å lage noe av rå grønnsaker?
Fibi serverte smørstekte (tror jeg?) asparges med parmesan en gang, det var skikkelig, skikkelig godt. Hun hadde parmesanen over etter steking, i høvlede biter. Og så lager hun en maisstuing som hun pleier å servere til bla. kalkun. Blir kanskje litt mektig, men den er knallgod. Og så elsker jeg stekt (forkokt) rosenkål delt i fire, stekt sammen med bacon og sopp, og kanskje rundet av med en fløteskvett og selvsagt salt og pepper, gjerne sånn peppermix. Og kanskje litt parmesan strødd over. Digg!