Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Tilbehør til kjøtt og fisk - anyone?

#1

Left sa for siden:

Jeg er litt for snever i nøtta kjenner jeg, for jeg kommer ikke på noe utenom blomkål/brokkoligrateng og blomkålmos.

Noe annet som er godt, ja bortsett fra salat da, det regner jeg nesten ikke med.
Oppskrifter eller tips til noe godt?
Gjerne grønnsaker man ikke bruker såå mye, som squash etc (har ikke sjekket karb.innhold)


#2

Moonlight sa for siden:

Min favoritt til fisk (da spesielt laks med sitron og pepper) er gulrøtter, asparges skudd og sukker erter trukket i ildfast form sammen med smør, laksen og skalldyr :nikker: :nam:


#3

Left sa for siden:

Nå glemte jeg å si at det må være minimalt med karbohydrater. Jeg går på ketolyse/lavkarbo.


#4

Nina sa for siden:

Ovnsbakt fennikel til fisk er veldig godt (spesielt til torsk synes jeg):
Rens og del fennikel i fire, legg i ildfast form, hell over litt olje og krydre med salt og pepper. Stek på 200 grader til den er mør.
Ellers bruker jeg mye sukkererter og aspargestopper som jeg woker eller damper. Det går både til fisk og kjøtt.


#5

Hondacrv sa for siden:

I morgen skal vi har laks ovnsbakt med creme fraiche oppå.
Til skal vi har: kokte gulrøtter (for de konservative) :knegg:, smørkokt broccoli, smørsteikt ferske asparges, og salat:
salat, annanas, tomater, sugarsnaps, agurk, paprika.

Dette er selskap, derfor alle variantene :smil:


#6

Robyn sa for siden:

Jeg er veldig glad i ratatouille, både til kjøtt og fisk.

Hakker paprika, løk og squash i terninger og freser det i panna. Heller over hakkede tomater på boks (jeg bruker den med chili) og lar det putre litt. Krydres med det man liker, jeg bruker peppermix og cayennepepper.

Tror det er de hakkede tomatene fra Landlord som har minst karber i seg.


#7

Hyacinth sa for siden:

Ratatouille. Nam.


#8

Syrin sa for siden:

Squash og tomater i skiver, legg som "takstein" i form, strø med krydder, kvell i matfløyte (halvvegs opp på grønsakene), litt ost på toppen. 200 grader, ca halv time. Vidunderlig til fisk, men passar til mykje.


#9

Miss Norway sa for siden:

Jeg har akkurat spist grillet Stange-kyllingbryst med salat og en fantastisk blue-cheese-dip til. Den dip'en er nydelig, og like god til wings også. Og fullstendig lavkarbo - ja til og med ketose.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.