Jeg har funnet noen alternativer til forretten, men blir liksom ikke helt enig med meg selv.
Vi skal på hyttetur med jobben og denne menyen skal altså serveres til 25 stykker. Har 4 stekovner som kan brukes (i 4 hytter som ligger tett på hverandre) og vi er hvertfall 4 stykker som skal lage maten (mulig det blir et lag på forrett og dessert og et lag på hovedretten).
Hovedretten blir uansett dette:
Kylling med brie og bacon, ovnsstekte poteter og bakte grønnsaker
Forslag til forrett og dessert som kan passe til dette?
Forretten bør ideellt sett ikke lages i stekovn fordi der skal det stå både kylling, grønnsaker og poteter.
Desserten kan med fordel være noe som lages kvelden før (enten i ferdige porsjoner eller noe som kan fordeles like før servering). Har bra med plass i kjøleskap så det kan oppbevares kjølig. Jeg har ikke så veldig lyst til å lage kake.
Spekemat og melon og sjokoladefondant eller mousse er i allefall en meny jeg hadde satt stor pris på. :knegg: Passe enkelt til såpass mange også. :nikker:
Her: www.klikk.no/produkthjemmesider/hjemmet/article473504.ece
Kyllingen blir sinnsykt god. :jupp:
Jeg skal lage ovnsstekte poteter (kutter mandelpoteter opp i båter og har på olje, salt og pepper og steker i ovn) til. Også må jeg nok kanskje lage en slags rømmedressing eller noe friskt sausaktig å ha til grønnsakene.
Maten ble laget og spist og går og det ble
spekeskinke og melon til forrett,
kylling med brie og bacon, ovnsstekte poteter, cherrytomater, sukkererter og aioli til hovedrett og
sjokoladefondant med bringebærcoulis til dessert.
Alle var helt himmelfalne over hvor god maten var. :glis:
Jupp, jeg steker den i panna på begge sider først, og legger de i en ildfast form og inn i ovnen på 180 grader i omkring en halvtime. Blir nydelig og saftig.
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.