Vi skal på hyttetur med jobben og jeg er visst ansvarlig for menyen kan det se ut til.
Forrett:
Enten lun chevre og honning på godt brød eller
asparges og parmesan i spekeskinke
Hovedrett:
Kyllingfilet med brie og bacon, potetbåter og bakte grønnsaker
Dessert:
??
Kriterier: Må kunne lages i hyttemiljø, vi har kjøleskap og fryser, men ikke fancyschmancy kjøkkenmaskin, skal mette 25 munner, gjerne porsjonsbasert, har et døgn på å lage den
Kan jeg lage sjokoladefondant i denne hvis jeg har muffinsformer oppi så det blir lettere å få de ut? Sånn har jeg nemlig en av fra før og trenger bare å kjøpe et par til.
Jeg har alltid brukt vanlige muffinsformer jeg, sånne store i papir som fins i alle matbutikker. Veldig god og lettvint dessert, jeg har pleid å servere med vaniljeis og bringebærcoulis eller friske bringebær. :nam:
Med så mye ost i forrett og hovedrett ville jeg gått for noe friskt. Fruktsalat, eller aller helst sorbet. Hvertfall ikke noe tungt og kraftig, men det er meg da :vetikke:
Jeg bruker også bare vanlige, amerikanske muffinsformer. Obs, bruk Toppits-formene (samme merke som den gule med plastfolie, feks, selges på bla. Obs), de er forhåndssmurte og enkle å "trekke ut" så man bare kan vippe ut kakene. Jeg har prøvd andre amerikanske muffinsformer, der henger alt igjen.
Ikke ostekake etter ost i både forrett og hovedrett iallefall (jeg syns egentlig det hørtes vel ostete ut bare med de to)
Sjokoladefondant er jo godt, men jeg tror jeg hadde gått for sorbet og bær, eller noe sånt, evnt gått for asparges-forretten isteden.
Jeg foreslår tilslørte bondepiker. Jeg synes det er innmari godt. Suverent enkelt å lage og kan med fordel lages en dag i forveien. Det er ganske mektig også, så man trenger ikke så mye selv om det er til 25 personer.