Nå er sesongen for utemat virkelig i gang og jeg trenger litt inspirasjon. Hvis jeg har muligheten til det så lager jeg det meste av varmmat på grillen når det er vær til det. I dag hadde vi blant annet fajitas, der jeg foliebakte kylling i biter sammen med masse grønnsaker og varmet lompene på grillen.
Hvordan griller du store kyllingstykker indirekte? Jeg syns det er vanskelig. Jeg lurte litt på om jeg skulle prøve meg på helgrillet kylling nedgravd i kullene i år. Jeg har en afrikansk kokebok hvor det er en del oppskrifter på diverse greier nede, inni kullet.
Jeg elsker å grille, men vi har ikke innledet sesongen enda.
Uansett, jeg er en tilhenger av enkle ting. Hverdagsgrilling. Langt heller grille pølser på mandag, burgere på tirsdag, koteletter på onsdag, innemat torsdag (det er da måte på antallet dager med oppholdsvær...) enn bare noe avansert de to søndagene i sommer det er pent vær... Vi griller altså gjerne mye forskjellige pølser, diverse kjøtt, mye svin, jeg elsker å lage grillspyd, men bare med kjøtt på, grønnsakene griller vi i folie, de trenger en helt annen grilltid og varme enn kjøttet likevel. Og noen av oss foretrekker å spise en kald salat enn grillede grønnsaker...
Vi spiser forresten mye pølser også. Vi er så heldige at vi går forbi Strøm_larsen hver dag, så det er godt utvalg i skikkelige kjøttpølser med smak fra hele verden.
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.