#1
Frantzen sa for siden:
Frøken Snupp skal konfirmeres om noen uker, og vi skal ha tapas. Rettene er stort sett valgt ut nå, men hvordan beregne hvor mye vi skal lage av hver enkelt rett? Jeg skjønner jo at vi ikke kan lage til det antallet gjester som kommer av hver rett, men aner ikke hvordan beregne.
Vi blir antagelig 28 voksne/ungdommer og 6 barn.
Dette er hva vi tenker oss på menyen:
- Lammekarbonader
- Innrulla lefse 2-3 ulike
- Lakserull
- Fylte sjampinjonger
- Asparges m/spekeskinke og parmesan
- Marinerte kyllingvinger (2 ulike sorter)
- Krydrete kjøttboller (2 ulike sorter)
- Bacondadler
- Scampi m/chili
- Reker
- Kalkunbryst i skiver
- Potetbåter
- Frisk salat
- Pastasalat
-Potetsalat - Små tortillas m/kjøttfyll
- Sauser/Dip : Aïoli, Tzatziki, Guacamole, Rømme, Hvitløksdressing, Oljedressing
- Brød : Olivenbrød, Focaccia, Ciabatta
Noen som vet?