Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Muffinsoppskrift?

#1

Silver sa for siden:

Noen som kan gi meg oppskrift på vanlige gode, luftige ( og ikke harde og tørre) muffins?


#2

Libra sa for siden:

Toro? :sparke: Jeg får bare seige muffins når jeg forsker meg på noe annet. Så egentlig henger jeg meg bare på. :D



#4

ItsOnlyMe sa for siden:

Dette lure jeg også på ( vil ha noe annet en toro ;) )


#5

Irma sa for siden:

Vaniljekake laget som muffins er sånn ca. de beste i verden. :nemlig: Gjerne med litt eple og kanel oppi.


#6

rajraj sa for siden:

Jeg legger gjerne inn min største hit i kake-verdenen en gang til:

Sjoko-banan muffins:

1,25 dl vanlig matolje
2 egg
blandes lett sammen med en sleiv

1,25 dl sukker
3 dl hvetemel (evt. spelt)
1 ts bakepulver
1/2 ts natron

Bland det tørre sammen og rør det lett sammen med det våte. Tilslutt tilsetter du tre moste bananer og biter av mørk sjokolade (cirka 2 dl). Stekes på 200 grader, midt i ovnen. 20 minutter ved små muffinsformer (20 stk) eller 30-40 minutter ved store (12 stk).


#7

Silver sa for siden:

Passer disse til barneselskap? event droppe sjokoladen? eller bruke noe annet? vet ikke om alle liker mørk sjokolade....
....og kan dem brukes som edderkoppmuffins?;)


#8

Silver sa for siden:

Trenger da god oppskrift til muffins til barneselskap også.....


#9

Ole Brumm sa for siden:

Signerer, lages i store muffinsformer, jeg lager uten kanel, men kan også lage med sjokoladebiter eller andre fyll varianter, veldig fine å fryse og er like saftige etter tining. :nam:


#10

rajraj sa for siden:

De kan helt klart brukes i barneselskap - og det går an å bruke melkesjokolade eller vanlig kokesjokolade isteden. Alle barn jeg har servert dem til liker dem!

Edderkoppmuffins? Altså med edderkoppdekor? Jeg tror det vil krasje med glasur/melis på dem, egentlig.

De er forresten helt supre å fryse også.


#11

ItsOnlyMe sa for siden:

Disse er gode "naturell" også? bare med melisglasur og pynt?


#12

ItsOnlyMe sa for siden:

....og hvordan steker man vaniljekake som muffins? temp? tid? hvor i ovnen? og hvor mange "vanlig str"-muffins blir det? tenker da om man lager dem "naturell".
Skal man foresten strø sukker på toppen på muffinsen? Men det vil vel da krasje med melisglasuren... ??? hmmm


#13

Tjorven sa for siden:

De banan- og sjokolademuffinsene må jeg teste ut. Sånne" bland alt det våte og alt det tørre hver for seg og bare rør litt"-muffins har jeg blitt anbefalt her inne før og de ble KJEMPEGODE. Jeg mener at du finner dem ved å søke på chai latte muffins.


#14

Irma sa for siden:

Jeg tror jeg skrev i den tråden hvor lenge vi stekte vaniljemuffinsene. Muligens også hvor mange det ble. Orker ikke lete nå. gjesp


#15

Silver sa for siden:

ja, det var med edderkoppdekor jeg tenkte.... Hmmmm


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.